Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Çözüm süreci denilen muamma, hayal ticareti ve duygu istismarı ile ülke oyalanırken Büyük İsrail ve Ermenistan'ın çilingir anahtarı büyük Kürdistan'ın kilometre taşları örülmeye devam ediyor. Bunu görmemek için aptal olmak gerekir.Bütün tarihleri kuyruk acıları ile dolu haçlı petrol avcıları, İsrail aktarmalı ABD, yedeğindeki AB işbirliği ile intikam peşindedir. Gözümüze baka baka her taraftan alçakça kuşatılıyoruz..

Ayn El Arap hikayesi ile oluşturulan masum maskeli talepler, işgal edilen iki bağımsız ülke Suriye ve Irak'tan Kürdistan'ın parçaları birer birer oluşturuluyor. GAP üzerinden İsrail hedefleri,Kürdistan ve PKK ilişkilerini Türk milliyetçileri yıllardır anlata anlata dillerinde tüy bitti bir kez daha haklı çıktık ama bu sefer haklı çıkmak yetmiyor ülke gidiyor. Bu şeytan üçgeninin tüm tarafları Kürt hamisi kesildi.Oluk oluk Arap ve Türk kanı akarken haçlıların maşası büyük İsrail ve Ermenistan hedefleri için Kürtler olmuştur. Aslında Kürde ekmek veren yok milyonlarca insan ülkemizde ekmeğimizi aşımızı paylaşıyoruz.

Kürtleri silahlandırmayı bu sefer açık yapıyorlar. dün PKK yı silahlandıranlar bugün artık ihaneti açık işliyorlar. Hatta Suriye'de gelen insanlardan Ankara'nın göbeğinde ev basıp tecavüz edenler bile basına yansıyor.Bütün hayatımız tehdit altında iken sihirli bir değnek başımızda sallanıyor. Aman barış bozulmasın! aman ABD kızmasın! Bunun için İsrail istekleri Obama ağzı ile iki edilmiyor. Bu kadar utanç verici teslimiyet, acizlik, korkaklık hiç bir dönemde yaşanmamıştır. Her türlü çıkıştan sonra U dönüşü ile dünyanın şamar oğlanı ve maskarası haline geldik.Allah aşkına hiç böyle ülke idaresi olur mu? Libya krizine aynı efelenme ve ondan sonra ABD rüzgarına yelken kaldırmak ülke yönetmek midir? Gerçekten bu kadar rezil hale gelen,milli onurumuzla oynanan hiç bir dönem olmuş mudur? Terör örgütünün oyuncağı ABD'nin kuklası ve kuyruğu bir ülke olmayı hak ettik mi?
Editör: TE Bilisim