Türkmen Yolbaşçısı ve büyük mücadele kahramanı Dr. Nefi Demirci'nin ardından... Türkmen Yolbaşçısı ve büyük mücadele kahramanı Dr. Nefi Demirci'nin ardından...
 TÜRKİYE KAMU SEN MENSUBU OLMAK!

Evet Dostlar :Türkiye Kamu Sen mensubu olmak, bu çatı altında bulunmak ve onun cüzi bir parçası olmak, öylesine gurur verici bir duygudur ki ; anlatılmaz ve ancak yaşanır!

Tabidir ki ; Hakkı'nı vererek... Ortaya koyduğu ilkelerden ve çizgiden sapmadan, ilkeleri ile yaşamak kastettiğimiz! Aksi bir durum kabul edilemez!

Tek kelime ile ; ÖZÜ İLE SÖZÜ İLE BİR OLMAK tır..! Bizim anlatmak istediğimiz ..

Türk milletini gerçek manada sevmekten geçer yolumuz .. Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz TÜRK MİLLETİNİN Tüm hasletlerine , milliye manevi değerlerine sahip çıkmak ve yüceltmektir aslında yolumuz .. DAHASI HAKKI tutup kaldırmaktır ..!

Ayrıca;

EMEK KUTSAL İNSAN MUKADDESTİR anlayışı ile mücadele etmektir!.. Haktan , hukuktan ve adaletten ayrılanlara DUR demektir .

En önemlisi " KENDİN İÇİN İSTEDİĞİNİ TÜM MİLLETİN İÇİNDE İSTEYEBİLMEKTİR".

Haksızlık karşısında dimdik durmak ve haykırmaktır..! "HAKK" diye ..! VELHASILI....,: MAZLUMLARIN ve mağdurların sığınacakları güvenli liman olmaktır...TÜRKİYE KAMU SENLİ OLMAK!

Cumhuriyete, kurucu iradeye demokrasiye sahip çıkmak ,, ne pahasına olursa olsun korumaktır .. T. Kamu Sen'li olmak...! Büyük Atatürk'ün hedef gösterdiği ;"TÜRK MİLLETİNİN MUHASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ULAŞTIRMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAKTIR ..

Bağımsızlığımızın mimarı ve cumhuriyetimizin kurucu BÜYÜK ATATÜRKE VE EMANETLERİNE SAHİP ÇIKMAKTIR T.KAMU SENLİ OLMAK.

İşte bu nedenle bugün bir başka gururluyuz . ATA'mızın Resmini ve ismini Silmek isteyen Bedbahtlara açtığımız dava ile yaptıklarını yalattırdığımız için gururluyuz ..

ATATÜRKÜN DEVLET NİŞANLARINDAN KALDIRTILAN SİLÜETİ ARTIK TEKRAR KONACAKTIR .

Biz bir zafer falan kazanmadık! biz yapmamız gerekeni yaptık sadece!... Her Türk evladının yapması gerekeni..

NOT .Geniş bilgi ve mahkeme kararı Sendikalarımızın Resmi İnternet sayfalarındadır ..

Bilgilerinize

(Fahrettin Yokuş)



Editör: TE Bilisim