BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
MHP İstanbul il başkanlığının üç bölgede yaptığı istişare toplantısının üçüncüsü bugün Esenyurt Kültür merkezinde yapıldı.Toplantıya katılanların toplumun farklı kesimlerine mensup,alevi dernekleri, cemevi temsilcileri,muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve yörenin kanaat önderleri ve bir çok seçkin insan toplantıda hazır bulundu.
Toplantıda bir konuşma yapan MHP il başkanı Mehmet Bülent Karataş İstanbul'da bir büyük gayret ve fedakarlıkla ülkenin karşılaştığı ihanet ve bölünme sürecini tersine çevireceklerini belirtti. MHP nin kutlu iktidar yürüyüşünü başlattıklarını ve partiye yoğun ilginin gösterildiğini ifade etti.17-25 Aralık tarihlerini ''hırsızlık yolsuzluk haftası'' ilan edeceklerini ifade ederek, başbakan Davutoğluna ve önceki başbakana Diyarbakır üzerinden gönderme yaptı.''MHP genel başkanı ülkenin her yerinde aynı duruşu ve söylemi gösterdiğini bunu Tunceli konuşması ile ortaya koymuştur.MHP ve Türk milliyetçileri yürek testinden çoktan geçmiştir.Başbakanın yüreği yetiyorsa Diyarbakır'da Öcalan bebek katilidir, diye açıklama yapsın ama onların yürekleri yetmez PKK nın izni ve icazeti ile siyaset yapılamaz.''
MHP İstanbul milletvekili Ali Torlak yaptığı konuşmada,az sayıda MHP milletvekili ile ihanete direndiklerini ifade ederek her göreve hazır olduklarını ifade etti.
MHP Grup başkan vekili Meral Akşener yaptığı konuşmada; '' Türk milliyetçiliğinin ülkenin temelini oluşturduğunu,Ziya Gökalp,Mümtaz Turhan,Erol Güngör üçlüsünün cumhuriyetin kuruluş temellerinin fikri temsilcisidir.Atatürk,Alpaslan Türkeş ve Devlet Bahçeli bu fikrin proje eylem ve söylem mimarlarıdır.Milliyetçi ideolojinin bugünkü lideri Devlet Bahçeli'nin artık başbakan olması ancak ülkeye dar boğazdan kurtarır.''

MHP Genel başkan yardımcısı MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya; ''Ülkenin vatan bayrak ve milli değerlerini kabul eden herkesi bu ülkenin baş tacı edip birlikte sonsuza kadar var alacağız.Bu ülkenin bir takım yerlerine gidilmeme güvenlik sorunu varsa bunun siyasal sorumlusu ve utancı siyasal iktidara aittir."
MHP Genel başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan'da yaptığı konuşmada ;''İstanbul'da bir büyük imar vurgununun AKP yerel ve genel yöneticilerinin çocukları eliyle yağmalandığını ifade ederek,Kartal tekel fabrikası,Haliç tekel fabrikası,Beşiktaş DGM binası,Kavacık Karayolları binalarının yandaşlara veya AKP yönetici çocuklarına imar vurgunu ile peşkeş çekilmiştir,dört bin imar kararı değişikliğini CHP ve AKP birlikte yapmıştır diyerek ülke bu yolsuzluk yağma ve talan iktidarından kurtulmalıdır.'' dedi.
MHP İstanbul milletvekili Murat Başesgioğlu'nun yaptığı kısa selamlama konuşmasından sonra toplantıya katılan Siirt dernek temsilcisi,MHP nin artık iktidara gelmesinin ülke geleceği için şart olduğunu ifade etmiştir.
İstanbul'daki MHP istişare toplantılarını ve çalışmaları yakından izleyen birisi olarak,hatta son yirmi beş yılda yapılan tüm faaliyetlerde nerede ise tamamına yakın bir kısmının havasını teneffüs ettim.Buradan açık yüreklilikle şunu ifade etmekte fayda var, artık sona geldik bundan sonrası için artık kesinlikle mazeretler hiç kimseyi kurtaramaz.Bunun farkında olan Ülkücülerin ve her vatan evladının,MHP yönetici ve milli duruş kararlılığı olanların, İstanbul'da efsane olarak ayağa kalktığını görmekten büyük mutluluk duydum.
Evet İstanbul'da ülkücü milli efsane geri dönüyor şehir ayağa kalkıyor.
O toplantıya katılan bir vatandaşın ilginç bir tespitini sizinle paylaşmak istiyorum.'(Nurullah Ağrı) ''Bu saatten sonra ben ülkücüyüm deyip MHP de olmamak AKPnin uşaklığıdır, belki içeride birilerini sevmezsiniz ama bu MHP ye ihanet etmeyi gerektirmez ülkücü ya MHP dedir ya değildir bunun aksi şarlatanlık riyakarlık onursuzluktur''diyerek sessiz milyonların yürek sesi olmuştur.
Artık MHP ye destek vermek görev almak herkesin boynunun borcudur.yarın çok ağır bedel ve zillet kapıdadır.Allah milletimizi daha büyük felaketlerden korusun
Editör: TE Bilisim