Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
İnsanların kendi tapulu mülklerinde ve asırlardır yaylası ve hayvanlarını otlatmaya mani olmak İçin açılan; korkutma, sindirme, uydurma, iftira, ceza davaları Türk adaletine tosladı. Adalet yerini buldu ve oyun bozuldu. Bu konu ile alakalı aşağıdaki satırları sizlerle paylaşmak istiyoruz. 
İşte verilerle Kabaköy Yayla Gerçeğimiz:
Leri’de Yitirmez Köyü sakinleri tarafından satın alınan yerler!
1.Keyişli 2.Şebrenli 3.Erikli 4.Çekiçli 
Leri’de Kabaköy köyü sakinleri tarafından satın alınan yerler!
5.Karakodil 6.Nalbantlı 7.Anderesli (Kilisenin bayırı) 8.Pelitli 9.Çahrahlı (Kabaköy yaylası kelifleri)
Bu beş mahalle Kabaköy, Dölek ve Leri’den birkaç hisse olmak üzere toplam 180 hissedar tarafından satın alınmıştır. Satanlar belli. Onların beyanı, kapı gibi belgeler, vicdanların ikrarı, şahitli ispatlıdır.
10.Mırızlı (ARZULAR köyü yaylası)

ÇİRKİN OYUN BOZULUYOR

Ayrıca Aşağı ve Yukarı Götürmez, Çukurlar, Leri dereleri de Kabaköy tarafından parası ödenerek alınan yerlerdir. Bu yerlerin oldu bittilerle Yitirmez köyü tüzel kişilik sınırlarına dahil edilmesi hiç kimseye öncelik ve Ali kıran baş kesenlik hakkı vermez. O çile, eza ve cefa diyarının her karış toprağında ayak izimiz, alın terimiz ve anımız vardır. Ceddimiz ailesine ve çocuğuna hasret bir şekilde gurbette yıllarca inşaatlarda ağır işlerde hamallık yaparak, kalaycılıkla bedelini ödediği terin ve emeğin karşılığıdır. Bu nasıl bir insanlık komşuluk akrabalık vicdanıdır? O beş mahalleye Kabaköy’ün ödediği para ile batıda bugün çok yüksek tutarda rant getirecek çok kıymetli gayrimenkuller alınabilirdi. Onların o günkü kararı başımızın tacıdır. Bu yerlerin sahiplerinden yedi İstiklal harbi gazisi vardır ve yayla onların emanetidir. Onlara Trakya, Bursa ovasından karşılıksız yer verilmesi gerekirken garibanlar, para ile bu yaylayı aldılar. Onlar öldüklerinde adlarına kayıtlı tapulu bir metre kare dahi yerleri yoktu. Kabaköy yaylası ve ceddimizin her türlü mirası, onur, şeref ve haysiyetimizdir. Oralar asla kuru gürültüye pabuç bırakmayacağımız mazimizin bize kutlu manevi emanetidir. Adalet er geç mutlaka tecelli edecek ve o hasret diyarımız üç beş imtiyaz fedaisine peşkeş çekilemeyecektir. Kendi komşularının hakkını, hukukunu ucuz ayak oyunları ile yok kabul eden insaf, merhamet, alın teri emek gaspçıları mutlaka kaybedecektir. Dürüst olmayan bilirkişi ve idarecilerin iki cihanda ellerimiz yakasında olacaktır. Yitirmez köyü, tüzel kişiliğine sığınarak yüce Türk adaletini daha fazla oyalayıp aldatamayacaklardır. Açılan hukuki mesnetten yoksun tamamen uydurma, yıldırma, iftira, isnat ve haksız davalar birer birer kaybediliyor. Çirkin oyun bozuluyor. Allah’a çok şükür kapı gibi belgeler binlerce hak sahibinin infiali gönül feryadı ile hak yerini buluyor. Aynı köyden Yitirmez’e göç eden komşular ve akrabalar arasına sokulmak istenen çok çirkin fitne, hak, adalet ve vicdan duvarından mutlaka dönecektir. O yaylaları birilerine peşkeş çekme oyunu tilki kurnazlığı bozulacak kuru gürültüye asla pabuç bırakılmayacaktır. Yitirmez’in imtiyaz arayışlı üç beş hanesi, binlerce Arzular Kabaköy sakininin hak gasbı, teşebbüsü son bulacaktır. Tapulu yerimizde ve yaylamızda asırlardır devam eden hayvancılık sürecektir. Kabaköy Arzular ve Yetirmez köyünün akraba komşu kardeşliği üç beş kişinin komplosuna kurban edilmeyecektir. O dağ, taş Arzular Kabaköy beldesi ve Yitirmez’e yeter ama üç beş uyanık gaspçının boğazına kılçık olur. Allah’ın adaleti tecelli eder. Türk adaleti çok şükür tecelli etmeye başladı.

Editör: TE Bilisim