Türkmen Yolbaşçısı ve büyük mücadele kahramanı Dr. Nefi Demirci'nin ardından... Türkmen Yolbaşçısı ve büyük mücadele kahramanı Dr. Nefi Demirci'nin ardından...
 Türk milletinin Kürdüyle Alevi’si Sünni’si ile binlerce yıldır sürdürdüğü Nevruz geleneğinden Kürt baharı çıkararak Kürtçülük isyanı ile ülke diz çöktürülmek isteniyor. Bu tezgahı bozup fitneci katillerin başına geçirecek milli refleks için düğmeye basılmıştır. Bölge insanı AKP ye güvense PKK adım atamaz. Askerin ve güvenlik kuvvetlerinin nefesi orada sulh sükûn ve huzuru geri getirmiştir. Binlerce yıllık süren kardeşlik sonsuza kadar sürecektir. TÜRKİYE TERÖRLE MÜCADELEYİ BIRAKIRSA BÖLÜNÜR! Türkiye için artık telafisi çok zor kavşağa yaklaştık. Bu noktadan sonra hataların telafisi artık yoktur. İktidarın mı yoksa milletin bekası mı esastır? Bu iktidarın bekası milletin bekasına feda edilirse ne iktidar kalır ne ülke ne devlet ve nede millet bütünlüğü kalır. Terörle mücadele yerini tekrar terörle müzakereye terk ederse Türkiye artık çok zor toparlanır hüzünlü bir gelecek kaçınılmaz olur.

Türkiye artık yol ayırımına geldi ve bunun bir numaralı sorumlusu AKP iktidarıdır. Açılımı buz dolabında bozulmasın diye saklayıp tazelemek ülkenin sonu demektir. Bu durum bu kadar acı bir gerçektir. AKP GİTMEDEN PKK BİTERMİ? AÇILIM BUZBOLABINDA BEKLİYOR! Siyasette ülkeye kazık dikmek ancak totaliter rejimlerde olur. Demokrasi hukuk adalet varsa yapamayan pılını pırtısını toplayıp atını itini nallayıp çekip gitmelidir .Padişahlık krallık olmadığına göre gayet şeffaf adil bilgilendirme ile tercihi millete bırakmayan ülke kaynaklarını siyasi rüşvetle koltuk korumaya tahsis etmek haram ile abat olmaktır. Haram ile abat olanın sonu berbat olur. Evet terörle mücadele aklını birikimini çöpe atan terör uzman ve kahramanlarını kelle olarak gören askerliği yan gelip yatma edebiyatı ile itibarsız hale getirip her tecrübeyi sıfırlayanları işte böyle başkentte kanlı azılı katiller diz çöktürürler. Öcalan’ı savunan çok bilmiş AKP sözcüleri nereye kayboldu? Açılımı buzdolabına koyanlar nerede kaldı? Bir iktidar ülkenin başkentini korumakta acze düşmüşse artık iş bitmiştir. Emanet en kısa zamanda millete iade edilmelidir. PKK'YI KÜRTLERIN TEMSİLCİSÎ YAPAN AKPYE BÒLGE İNSANI NE KADAR GÜVENEBİLÎR Ķİ? Türk devletine güvenen millet ve vatan bütünlüğünden yana tavır koyan Kürt kardeşlerimiz AKP tarafından hayal kırıklığına uğratılmış bir çok acılar yaşatılmıştır.

Devletin yanında yer alan korucular öldürülüp direklere asılmış ve bir çok aşiret adeta cezalandırılmış adeta terör örgütü PKK ya peşkeş çekilmiştir. Dinsiz Marksist PKK dindar geçinen AKP sayesinde talihsiz bir muameleye maruz bırakılmıştır. PKK yı Kürtlerin temsilcisi yapan AKP ye bölge insanı ne kadar güvenebilir? Bugün acilen cevap bulunması gereken temel soru budur. Terörün bitirilmesinin en önemli şartı bölge halkının desteğinin alınmasıdır. Peki soruyoruz PKK’yı muhatap alan AKP ye bölge halkı ne kadar güvenebilir?

Yarın yine PKK tarafından can ve mal güvenliği tehdidi yaşandığında o insanlara AKP sahip çıkma konusunda sicili bozulmuştur. Aslında AKP iktidarı ülke için en büyük kaos kargaşa ve güven bunalımı üreten merkezdir. AKP dönemi bitmeden PKK asla bitirilemez bu millet terörle mücadelede AKP ye nereye kadar güvenebilir? Eyvah ülkem eyvah devletim eyvah milletim biz bu hale nasıl düştük? AKP KENDİ HALİNE BIRAKILIRSA SONUMUZ FELAKET VE HÜSRANDIR! ABD AB Rusya ve İsrail terör örgütleri ile kol kola Türk devletine meydan okuyup diz çöktürüp AKP ile gizli pazarlıkların sonuna gizlenen açılım kanlı oyununun finaline geldiler. Kürdistan’a izin verenlerin ondan sonra varacakları yer yatak odaları ve gırtlaklarımıza yapışmaktır. AKP artık kendi haline bırakılırsa sonumuz felakettir. Bölücü örgüt bağımsız Kürdistanı kurmak için kurulmuş ve bu hedeften hiç vazgeçmemiştir bunu görmemek ihmal yada yok kabul etmek bölücülüğe alet olmak çanak tutmak yada endirekt o amaca hizmet etmektir. AKP 1.açılımla kan ve gözyaşına buzdolabına koyduğu açılıma tekrar sarılırsa ülke felakete sürüklenir. Bunu görmeyen ve mani olmayan suça ortaktır.

ŞEHİT KATİLLERİ DEĞİL ŞEHİTLER KAZANMALI KÜRDİSTANA GEÇİT YOK!

Direneceğiz asla teslim olmayacağız ve mazlumların kanını döken tüm zalimlerden hesap sorup Haçlı Siyonist proje büyük Kürdistanı kurdurmayacağız. Terör Büyük İsrail ve Büyük Ermenistan adına Kürdistan bir taşeron maşa ve manivela hedeftir .Buna alet olan yada dillendiren bu hedefe hizmet eden ya ahmak ya aptal ya ajan ya devşirme yada katıksız haindir. Selçuklunun Osmanlının devamı olan Türk milletinin göz bebeği Türkiye cumhuriyetini yıktırmayacak ülkeyi böldürmeyecek vatanın tek çakıl taşını hiç bir çakala vermeyeceğiz. Ezan susmayacak bayrak inmeyecek vatan asla bölücülere peşkeş çekilmeyecek şehitlerin emanetini namus bilip eyalet sistemi ve başkanlık pazarlıklarına alet olmayacağız. Şehit katillerinin değil şehitlerin emanet ve vasiyetine sahip çıkmak şehitlere namus ve şeref sözümüzdür. Katiller değil şehitler kazanacaktır.

Editör: TE Bilisim