Kobani kararları sonrasında Meclis’te ortalık karıştı Kobani kararları sonrasında Meclis’te ortalık karıştı

“Milli Değerleri Koru ve Yaşat” sloganıyla 23 Mart'ta başladığı mitinglerine devam eden MHP'nin Bursa ve İzmir'in ardından üçüncü durağı Adana olacak. Adana'da düzenlenecek olan 'Vatan' mitingi öncesi hem Adanalılarda hem de MHP'de heyecan dorukta.

Yarın saat 16.00'da Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan Vatan mitingi öncesi heyecan dorukta. Adanalılara çözüm süreci ile ilgili eleştirilerde bulunacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'daki Kuruluş ve İzmir'deki Bayrak mitinglerinde olduğu gibi Başbakan Erdoğan'ı yine sert sözlerle eleştirecek.

Bursa ve İzmir'de düzenlenen mitinglerdeki gibi Adana Vatan mitinginde de yoğun bir kalabalığın olması bekleniyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Türkiye’nin son dönemde yaşadığı sıkıntıların Adana mitinginin önemini kat be kat arttırdığını belirterek, “Adana’daki MHP mitingi; vatan topraklarını bölücülere taksim etmeye çalışan, sınırlarımızın ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamaktan aciz olan iktidara bir uyarı niteliği taşımaktadır. Vatandaşlarımızın huzur ve emniyetini, içeride ve dışarıda kalıcı barışı sağlayabilecek tek siyasi gücün MHP olduğu gerçeği, Vatan Mitingiyle kamuoyuna bir kez daha aktarılacaktır” dedi.

NE ŞAM’IN ŞEKERİ NE OBAMA’NIN YÜZÜ

Semih Yalçın şöyle devam etti: “AKP hükümeti; İmralı flörtü, Kandil baharı yaşarken, Reyhanlı’da vatanımızı tarihinin en büyük terör saldırısına maruz bırakmıştır. Hükümet, Türk vatanını bir başka terör kaynağının kucağına atmıştır. Sınırlarımız, farklı emellere hizmet eden bölgesel terör örgütlerinin kucağına itilmiştir. Türkiye’nin dış politikasını küresel aktörlüğe soyunup Şam’a ayar verme sevdası üzerine bina eden AKP Lideri Erdoğan, ABD ziyaretinden yine eli boş dönmüştür. Başbakan Şam’ın şekerini çalmaya kalkacağına, ne Şam’ın şekeri, ne de Obama’nın yüzü diyememiştir”

Editör: TE Bilisim