İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
 Sahiden mafya bozuntuları MHP genel başkanına sinsi kirli ilişkiler ve özel kıyak ve proje ile saldırıp özellikle seçim dönemi için itibarsızlaştırma iftira özel görevi alırken tepkilerin bu denli cılız kalması utanç vericidir.

Lidere saldırılırken suskunluk hüzün vericidir.MHP lideri özerklik federasyon vurgun soygun yoluna taş koymasa bu iftiraya karalamaya uğrarmıydı? MHP lideri şahsı ile ilgili bir konuda laf edilemeyecek en bey efendi kibar ve ender görülen İstanbul bey efendilerinden biridir.

Bu kampanya sinsice planlanıp cümleler özenle seçilerek siyasal negatif etki oluşturmaya yönelik sistemli proje ürünü davranışlardır.Ülkücüler tükürdüğünü sürekli yalamaktan midelerimizi altüst edenleri bu tavır karşısında yüzlerine bile tükürmeye gerek kalmadan terbiye etmesini başarmalıdırlar.

Bu nasıl sorumsuzluk ilgisizlik tembellik ve vurdumduymazlıktır.O koltuk başbuğun koltuğu ve orada oturan Türkmen beyi Devlet Bahçelidir. Aslında korunması üzerine titrenmesi gereken makam MHP genel başkanlıģı ve ülkücü milliyetçi hareketin kurumsal varlığıdır.Cümleler başbuğ döneminde bile hep böyle kurulmuştur.

Sinsice kurnazca tilkice ve ahlaksız bir iki yüzlülükle alttan alttan tekmeler yemişizdir.Ama bu ayakçı beşinci sınıf mafya özentili takım bu kutlu mübarek hareketin liderlik makamına ipe sapa gelmez konuşma cüretini nereden buluyor? İşte irdelenmesi gereken bu zihinsel arka plandır.MHP geçilirse artık engel kalmayacaktır.Son kalede yerini almayan 1 kasımda bu mevziye siyasal desteğini verme feraset ve fedakarlıģından yoksun olanların kutsallarına milli hassasiyetlerine yönelirler.

Bu meydan okumayı anlamaktan aciz olanların yatak odası kapılarına dayanma zamanı gelmek üzeredir. Bugün onlarca verilen şehit yarın ya PKK nın dediģi yapılacak yada terör örgütü atıkları Ali Kıran baş kesen olacaktır. Bunlara ve ağa babalarına haddini bildirmez isek bedelimiz nice evlatlarımızı şehit verme noktasına gelecektir.AKP 1 kasımda şu tezi tekrar tazeleyip şehit gelmesin PKK nın taleplerine razı olalım diyecek sözler vermemişmidir?.Bu noktada sürüngen mideli alçak korkaklar bunu Akil adamlar koro desteği ile kabul etsede ülkenin ilave yedek paçavralara ne tahammülü nede zerre toprak parçasını vermeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

İşte bu direncin öncüsü MHP genel başkanı hedeftir.Topyekün bir saldırı ile iç dış ne kadar yemlenen mihrak varsa düğmeye basmıştır. Bu şartlarda parti içi küçük hesaplar yapmak utanç vericidir.Ülkücüleri ve Türk milletini lderine ve milliyetçi harekete ve geleceğine sahip çıkmaya ve saf tutmaya çağırıyoruz.Üç beş ayakçıya pabuç bırakmaktan korkanlar ya sussunlar yada gölge etmesinler MHP ve Ülkücüler Allahtan başka hiç bir güç önünde eğilmeyecektir.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim