MHP Fethiye Belediye Başkanlığı döneminde bayram mesajı için astırdığı Türkçe, Kürtçe karışımı billboardlar ile tek dilin vurgusunu yaptığını iddia eden ve 2013 yılında Ak Parti hükümeti tarafından açılımı gerçekleştirilen Demokrasi Paketi’ne atıfta bulunan Başkan Saatcı, MHP Genel Merkezi tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.  “Kendi ipimizi kendimiz çekeriz” diyerek Genel Merkeze rest çeken Saatcı 40 yıl hizmet ettiği partisi MHP’den istifa etmek zorunda kalmıştı.

Devlet Bahçeli o dönem yaptığı açıklamada Behçet Saatcı için "O arkadaş yanlış bir yola sürüklenmiştir. Nasıl bu hataya düşmüştür, kestiremiyorum. Ama uygulama MHP'nin ilkeleriyle, Türk milletinin anayasasının ilk 4 maddesiyle bağdaşmayan bir hatadır. İhraç sebebiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Bizimle alakası kalmamıştı. Şimdi AK Parti'de mi, BDP'de mi aynı afişleri kullanır, o onun takdiridir." sözcüklerini kullanmıştı.

Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..

Ramazan Bayramı vesilesiyle tebrik mesajı gönderen Devlet Bahçeli'nin Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya gönderdiği davetiye partililer arasında şok etkisi yarattı.

İşte o davetiye:

Editör: TE Bilisim