Muğla’da güvenliğin olmadığı yönünde çıkan haberlerin İstanbul'da EMITT turizm fuarının devam ettiği bir döneme denk gelmesini de manidar bulan Erdoğan; “İstanbul'da EMITT turizm fuarının devam ettiği bir dönemde, Muğla ilinin güvenlik bakımından Şırnak'tan daha kötü olduğu konusunda yaygara yapan bazı basın kuruluşlarını buradan şiddetle kınıyorum. Muğla'mız ülkemizin güvenli, huzurlu ve aynı zamanda doğal güzellikleriyle, ormanıyla, deniziyle, sahiliyle, yaylasıyla, tarihî varlıklarıyla, kültürüyle turizmde çok ciddi bir altyapıya sahiptir.” dedi.

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan TBMM’de yaptığı konuşmada bazı ulusal yayın organlarında yer alan “Muğla’nın Şırnak’tan dahi daha güvenliksiz bir şehir olduğuna ilişkin haberleri kınadı.

Geçimini Turizm Sektöründen Kazanan Hemşerilerimin Ekmeği İle Oynamaya Kimsenin Hakkı Yoktur

Turizm sektörünün zaten zor bir dönemden geçtiğini savunan Erdoğan Muğla’nın bu şekilde anlamsız ve alakasız bir şekilde gündeme taşınmasının kabul edilemez olduğunu belirterek “Turizmin birçok zorlukla karşı karşıya olduğu, özellikle Suriye sınırında Rus uçağının düşürülmesinden sonra ortaya çıkan gelişmelerle birlikte Muğla'nın bu konuda anlamsız bir şekilde gündeme getirilmesi Muğla'da geçimini turizmden sağlayan hemşerilerimizin ekmeğiyle oynamak anlamına gelir, buna da kimsenin hakkı yoktur.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde bazı ulusal yayın organlarında Muğla’nın Şırnak’tan daha güvenliksiz olduğuna dair haberler yer almış bu haber Muğlalılar ve Muğla sevdalıları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan TBMM’de yaptığı konuşmada bazı ulusal yayın organlarında yer alan “Muğla’nın Şırnak’tan dahi daha güvenliksiz bir şehir olduğuna ilişkin haberleri kınadı.

Editör: TE Bilisim