MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, ülkede tek adam vesayeti sorunu olduğunu söyledi. Günal, "Ülkemizde yaşanan sorunlar tek adam vesayetindendir. Ülkemiz tek adam vesayeti altında olduğu için gelinen noktada bu sorunları yaşıyoruz." dedi. 13 yıllık AK Parti iktidarının yanlış politikaları nedeniyle ülkeyi karanlığa sürüklediğini belirten Günal, iktidarın sözde çözüm süreciyle ülkeyi çözülmeye götürdüğünü kaydetti.

Manavgat'ta açıklama yapan Günal, AK Parti iktidarının millete ağız tadıyla bayram yaptırmadığını ifade etti. Türkiye’de tek adam vesayeti sorunu olduğu için bu noktaya gelindiğinin altını çizen Günal, "Bayramı buruk kutlama ve bayramlaşma içinde geçiriyoruz. MHP istemese de yine haklı çıkmıştır ve bu noktaya kadar gelmiş bulunuyoruz. Bayram da dahi saldırılar çatışmalar devam etmektedir. Bütün şehitlerimize ve hac vazifesini yerine getirirken hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bayramlar bayram ama artık bayram tadında yaşayamıyoruz." diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinden sonra bayramların yine bayram havasında yaşanacağını belirten Günal, ülkenin onların da kabul ettiği bir beka sorunun var olduğunun altını çizdi. MHP olarak her platformda sözde çözüm sürecine hep çözülme süreci dediklerini vurgulayan Günal, iktidarı şöyle eleştirdi: "Bu çözüm değil çözülme süreci dedik. Bizlerin 7 Haziran’da 'HDP ile biz bir arada olmayız' sözüne kızanlar bugün HDP ile küfür yarışına girdi. Onlar orada uyurken terör örgütü silah depolamış, mühimmat depolamış, elemanlarını şehre yerleştirmiş diyen kimdi? İktidar yine aldatıldık demeye doğru gidiyor. Bunlar önce Ergenekon ve Balyoz adı altında Türk'ün manevi değerlerini temsil eden kriterler, terör örgütü adı altında sıradanlaştırıldı. Sonra da kumpas yapıp 'ben yapmadım onlar yaptı' dediler. Bu itiraflar ülkemizin en üst düzey yetkilileri tarafından yapıldığına göre ülkemizin beka sorunu olduğunu göstermiyor mu? Biz seçim güvenliği ile ilgili sorun var diye uyarıda yaparken YSK’nın sandıkların birleştirmesi güvenliğin olmadığının göstergesidir. Onun için 1 Kasım seçimleri beka sorunu yaşayan ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Türkiye’de tek adam vesayeti sorunu olduğu için bu noktaya geldik."

Editör: TE Bilisim