İzmir'de aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Lideri Bahçeli, ''Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız. 30 Mart Türk milletine hazırlanan hain projelerin delik deşik edileceği tarihtir'' dedi. MHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer oldu.

İşte MHP Lideri Bahçeli’nin İzmir’de yapılan İzmir Aday Takdim Toplantısı'nda yapmış oldukları konuşma:

İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi... İstanbul'da iki bakanlık karşı karşıya geldi...

''Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacı vardır. Mazlumlar, mağdurlar, milliyetperverler,yetimler alayı birden MHP'ye umut bağlamıştır. Bize göre Türkiye'nin düzlüğe çıkması için 30 Mart altın fırsattır. 30 Mart milattır. AKP'nin devranı yakında kapanacak, AKP mumu sönecektir. Aldatma kandırma ve palavra iktidarı kepengi indirecektir.

Türk milleti 30 Mart'ta huzura uyanacak. 30 Mart ihanetin başına çuval geçirecek tarihtir. 30 Mart Türk milletine hazırlanan hain projelerin delik deşik edileceği tarihtir. Parlak yarınlara bir ve beraberce ulaşmanın başka bir yolu görünmemektedir. Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız.

Sabahın köründe baskınlar yapılmış, sözde darbe davalarında kullanılmak üzere, kazılar yapılmıştır. Bavul dolusu belgeler, sahte cd'ler aslı olup olmadığına bakılmaksızın delil olarak sunulmuştur.

Genelkurmay başkanları terörle suçlanmış ve cezaevine konmuştur. Geceli gündüzlü araştırma ve inceleme sonucu insanların hayatı karartılmıştır. pkk'lı gizli sanıklar, vicdanlara sığmayan kararlar hafızalara kazınmıştır. İktidar hukuka müdahale etmektedir. Savcılara zorluk çıkartmaktadır. Başbakan ve hükümeti Anayasa'ya aykırı davranmaktadır. Türkiye hukuk devleti olmaktan hızla uzaklaşmaktadır.''

Editör: TE Bilisim