Sadettin Tantan’dan tarihi uyarı! Sadettin Tantan’dan tarihi uyarı!
Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahalle ziyaretleri kapsamında Toparlak, Kümbet köyleri ile Nebihan mezrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Bulutlar, vatandaşların problemini dinleyip, proje ve icraatlarını anlattı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Polat ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Akçay'la birlikte mahalle statüsündeki köylere ziyaret gerçekleştirdi

Görev süresi içerisinde ilçe genelinde yaptığı çalışmaları ve 2013 yılının yaz sezonun da yapacağı çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgi verip görüşlerini alan Orhan Bulutlar, halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu söyledi.İlçelerine bağlı mahalle statüsündeki 19 köye, merkezi mahallelere götürdükleri hizmetlerin aynısını sunmaya gayret ettiklerine işaret eden Belediye Başkanı Bulutlar, "İlçe merkezinde 17 mahalle ve 19 köyümüze imkanlarımız ölçüsünde adaletli, ilkeli, hakkaniyetli bir şekilde çalışma yapılmıştır. 4 yılda 2 milyon metrekare standartlara uygun sıcak asfalt attık. İlçe merkezimize 23 yeni park ve 19 köy mahallemize 19 çocuk oyun alanı yaptık. 20 yılda Palandöken ilçesine 123 dönüm yeşil alan kazandırılırken biz ilçeye 4 yılda 80 dönüm yeşil alan kazandırdık. Palandöken dağının eteklerini imara kapatarak 35 bin metrekare alana sahip rekreasyon alanı oluşturduk. Belediyemize ait ilk 500 kişilik kapalı spor salonu inşa ettik. Yine belediyeye ait üç katlı ilk 12 derslik kültür merkezi yaptık. Bunları yaparken hep halkımızın duası ve desteğini arkamızda hissettik ve başardık.” dedi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a, çalışmalarından dolayı teşekkür eden köy ve mezra sakinleri, "Halka yapılan hiç bir hizmet karşılıksız kalmaz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim