Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor? Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor?
Ankara’da, otomobilinin camına tutunan saldırgandan kurtulmak için yolun kenarındaki araçlara çarpan sürücü olay yerinden kaçtı. Park halindeki aracın altında ağır yaralı halde bulunan saldırgan ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 02.00 sıralarında, Çankaya, Mithatpaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kız arkadaşlarıyla eğlence mekanından çıkan şahıs ile alkollü olduğu öne sürülen başka bir kişi arasında bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kız arkadaşlarıyla aracına binen şahıs olay yerinden ayrılmak istedi. Ulus istikametine doğru hareket eden otomobilin sürücü tarafındaki camına tutunan saldırgan şahıs, yaklaşık 300 metre asılı halde sürüklendi. Sürücü, saldırgandan kurtulmak için otomobilini hızla yol kenarında park halinde duran araçlara çarptırdı. Araçla beraber saldırgan da park halindeki araca çarptı. Ağır yaralanan saldırgan park halindeki aracın altına yuvarlandı. Sürücü ise hızla olay yerinden uzaklaştı.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yüzü kanlar içinde kalan şahsa ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Etrafa saçılan ayakkabı ve cep telefonu ambulansa konulan şahıs, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Park halindeki 2 araçta da hasar oluştu. Olay yerindeki kan izleri dikkat çekti. Polis görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Bir vatandaş, ”Birbirilerini bayağı hırpaladılar. İçkili mekanların etrafında yaşanan günlük olaylardan biri zannettik önce. Müdahale etmek istedik ama bize de hakaret etti. Bayanlar da olunca aile münasebeti ihtimali vardır diye fazla müdahil olmadık. Şoför aracı çalıştırınca aracın camına asıldı. Yaklaşık 300 metre kadar o şekilde gitti. Şoför de inmeyeceğini düşününce refleks olarak diğer araçlara çarptırdı ve kaçtı” şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilisim