PKK, önceki gün Silvan’lı bir vatandaşı katletti. Öldürdükten sonra yol kenarına atılan kişinin Orhan Bilekçiler olduğu anlaşıldı. Daha sonra sosyal medya hesaplarından PKK’lıların bu cinayeti işledikleri anlaşıldı.

Orhan Bilekçilerin Facebook hesabındaki bir yorum ve ona verilen cevaplar vicdanları sızlattı.

Öncelikle bu fotoğrafa yazılan ilk yorum ilginç bir detay taşıyor. Almanya’dan yazan ve adında kanlı terör örgütü yöneticisinin adını taşıyan kişinin yorumu dikkat çekiyor. Orhan Bilekçiler terör örgütü yöneticisinin adını kullanan Almanya’dan yazan bu kişiye “dayı” diyor. Bu detay yöre insanının vatanını sevmesine akrabalarının bile mani olamayacağını göstermesi açısından dikkat çekici.

Daha sonra ise, Orhan öldürüldükten sonra bir başkası mesaj yazıyor.

PKK yanlısı olduğu anlaşılan kişi, Orhan Bilekçi’nin en son 29 Eylül’de paylaştığı gülen resminin altına onun “muhbir” olduğunu ve PKK’lıları ihbar ettiğini bildirmiş. Bu yoruma gelen cevapta ise o muhteşem tespit var:

“Vatanını sevmek muhbirlik mi sayılıyor?”

Orhan Bilekçiler’e tanrıdan rahmet diliyoruz. Katillerini soruşturmaya ilk önce  ona öldükten sonra bile kin kusan insanlardan başlanmasını diliyoruz.

 

Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti










(Haberalp Özel)


Editör: TE Bilisim