Özgür Özel Yanlış Düşünüyorsunuz, Kutsal Olan Arapça Değil, Dinimizdir Özgür Özel Yanlış Düşünüyorsunuz, Kutsal Olan Arapça Değil, Dinimizdir
 Geçtiğimiz 2014 yılı yerel seçimlerin arefesinde İstanbul-Esenyurt'ta ki MHP seçim irtibat bürosu açılışında toplanan kalabalığa  Pkk'lı bir grup tarafından açılan yaylım ateşi sonucu şehit olan gazeteci "Cengiz Akyıldız"ın bugün görülen mahkemesinde karşı tarafın gösterdiği 14-15 yaşlarında ki kız  çocuğunun hayatın pratiğine  uymayan bir  çok çelişkili ifadeleri salonda  gerginliğe yol açtı.

Ayrıca mahkeme salonunun dışında İstanbul'un çeşitli yerlerinden gelen binlerce Ülkü Ocaklı gençlerin toplu bir şekilde marşlar söylemesi, sloganlar ile desteklemeleri salonda  bulunan şehit "Cengiz Akyıldız"ın yakınları ve  il, ilçe teşkilat yöneticileri, davaya müdahil olan "İmag Avukatları"na oldukça moral olduğu görüldü.

Duruşmaya öğle saatlerinde 20 dakika ara verilerek tekrar duruşmaya geçilmesi neticesinde, duruşmanın Ocak ayına ertelenmesine karar verildi.  "İmag Avukatları"nın ve genel kanaat ise son bir kaç mahkeme daha görüleceğini ifade ettiler.



Editör: TE Bilisim