TRT Belgesel  den skandal TRT Belgesel den skandal
 Kaliteli malın hizmetin markanın şahsiyetin kurumun çakmaları taklitçileri çok olur.Taklitçiler aslını propaganda eder.Kendi ferdi ve kurumsal özgüveni olmayan aşağılık kompleksine düşen çözümü başkalarını taklit ederek tatmin olur.

Ülkü ocakları binlerce yıllık Türk tarihinin 1500 yılı aşkın İslam tarihinin bünyesinde kutup yıldızına dönüştüren dünün kahramanlık destanının günün siyasi ve ideolojik cazibe merkezi geleceğin göz kamaştıran ufkudur.Bınlerce yıldır verilen şehitlerin mübarek kutlu şehadet sebeplerini 5000 Ülkücü şehitle anlamlandıran bugün üçer beşer ve en son onlarla ifade edilen şehitlerin ideallerinin sarsılmaz hizmetkarı ve kıyamete kadar teslim alınamayacak son kalesidir.

Taklit edilmek güzel ama bunu içini boşaltmak siyasi nemalanma olarak saptırmak provakasyon kokan şovlara alet etmek ya ruh hastalığı yada alçakça itibarsızlaştırma proje işidir.Ülkücüler Türk milletinin doğal kozmik odalarını temsil eden yaşayan efsanelerdir.Birine tezgah kursan alçaklıklara alet edilse bile ideolojik dalga Japonyadaki tsunamiden daha şiddetle bütün yapılar dahil sarayları sarsar.Çünkü inanmış adamdan daha etkilili silahı henüz bilim icad edemedi.

Ölümün tiyatrosu olmaz uģrunda hayatını verecek ideal adamları oldukça bu topraklarda Türkün sevdası bitmez işte bu paratoner hareket Ülkücülerdir.Ülkücüler nereye ne zaman yürüyeceğini bilen ve kutlu mübarek yürüyüşleri hiç bitmeyen efsane kahramanların yaşayan mensuplarıdır.Bu gün bir kez daha haklı çıkan tükürdüğünü yalayanların yüzüne bile tükürmekten imtina eden yüksek karakterlilerin asil hareketidir.Şehitler geliyor ihanet katmerleşiyor.Ülkücüler ve MHP lideri yıllardır uyarıyor ve haklı çıkıyor.

İhanet süreci ocaklar batırmaya devam ediyor aslında şerefli asil insanların yapması gereken bu öngötüye şapka çıkarıp Ülkücülerden ve Devlet Bahçeli'den uyarılarından dolayı özür dilemektir.Bunu yapanlar 1 kasım seçimlerinde akın akın MHP ye oy verip sandık kapatacaktır. Ama birileri var ki koltuktan güçten iktidardan beslenen servet şöhret ve taht avcıları PKK ya silindikleri yerde giyinmeyip çakma uydurma provakatif taklit yapılarla Ülkücülerin bozkurt işaretlerini yaptırarak koltuk koruma ve ikbal avcılığına çıktılar.

Şehitler geliyor insanlar infial içinde yürüyor içlerine sızan çakmalar hayatında bozkurt işareti yapmamış aşağılık kompleksli ruh hastası kitle psikolojosi ile sahte kabadaylık şovları ile nümayişi provake etme toplumsal etnik çatışma ile faturayı Ülkücülerin kurumsal yapısına kesme iğrenç tezgahın figüranı oluyorlar.HDP binasına çıkıyor üç hilal asıyor niçin o çakma ocağının ve kesmiş sönmüş son kullanımı dolmuş ampülü asmıyorsunda üç hilali asıyorsun? Çünkü 1 kasımdan sonra PKK ile flörte devam bu milliyetçi tabana yönelik oy avcılığı sadece seçim manevrasıdır.

Bu oyunu biliyor komployu fark ediyoruz.Ama artık Türk milleti uyanıyor bu oyunu bozacak enerji birikimi bir çok taht ve saltanatı yıkacaktır inşallah! Servet şöhret taht ve saltanat zaafı olmayan karşılıksız sevda çekenler tarihin derinliklerinden sonsuza yürümeye devam edecektir.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim