Olaylar ve Tanıklıklarla Atatürk” den Olaylar ve Tanıklıklarla Atatürk” den
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yılbaşı nedeniyle tramvay hattının gece 02.00’a kadar çalışacağını, otobüslerin de 02.30’a kadar hizmet vereceğini söyledi.

Burulaş tesislerinde yeni üretilen ‘İpekböceği’ isimli tramvayı tanıtan Altepe, gazetecilerin yeni yılla ilgili sorularını cevapladı. 2012 yılının hizmetlerle dolu bir yıl olduğunu belirten Altepe, sadece mayıs ayında başbakanın da katılımıyla tam 937 trilyonluk açılışını bir defada gerçekleştirdiklerini kaydetti.

"2013 HASAT YILI OLACAK, BÜYÜK PROJELER AÇILACAK"

2013 yılı yine hizmetlerle dolu bir yıl olacağını belirten Altepe, şöyle konuştu: "2013 yılı hasat yılı olacak. Bir çok projenin açılışını yapacağız. Başta Bursaray hattımızın doğu etabı, Bursa içindeki tramvay hatları, Büyükşehir Belediye binası, teleferik, deniz otobüsleri, büyük parklar ve meydanlar ile şehirde şuanda yapımı süren stadyumlu birlikte bir çok eserin açılışını gerçekleştireceğiz."

"OTOBÜSLER 02.30’A KADAR ÇALIŞACAK"

Vatandaşların huzur içinde bir yılbaşı kutlamaları için belediye olarak gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Altepe, şöyle devam etti: "Her alanda tedbirlerimizi aldık. Zabıtamız, ulaşım ekiplerimiz, itfaiyemiz, tüm birimlerimiz hazır halde. Halkımızın huzur içinde yılbaşı kutlaması için uğraşıyoruz. Vatandaşların gece geç saatlerde evine dönebilmesi için Bursaray hattımız gece 02.00’ye kadar çalışacak. Otobüslerimiz de 02.30’a kadar hizmet verecek. Bursalıların evlerine gece yarısı da ulaşması sağlanacak. Tüm halkımıza güzel bir yılbaşı ve 2013’ü de sağlık, huzur içinde geçirmelerini temenni ediyorum."

Editör: TE Bilisim