İşgalci Çin, Doğu Türkistan’ın müdafii Prof. Karluk’un 90 yaşındaki annesini katletti İşgalci Çin, Doğu Türkistan’ın müdafii Prof. Karluk’un 90 yaşındaki annesini katletti
Almanya'da uğradığı saldırı sonucunda komaya giren ve iki hafta hastanede yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdikten sonra yaşamını yitiren Tuğçe Albayrak’ın hayatı ve yaşadıklarını bu ülkede yaşayan tecrübeli gazeteci İsmail Erel kitap haline getirdi.
Almanca olarak yayınlanan kitapla ilgili konuşan gazeteci Erel, "Bu üzücü olayın ardından Tuğçe’nin nasıl bir insan olduğu hep merak edildi. En çok da hastanede kapalı kapılar ardında yaşanan olaylar. Bu kitap annenin ağzından tüm bilinmeyenleri anlatıyor” dedi.

23 yaşında ölen Tuğçe Albayrak hakkındaki ilk haberi yazan gazeteci İsmail Erel’in yazdığı kitapta anne Sultan Albayrak, hastanede geçen dramatik günleri ve Tuğçe’nin hayatını ilk ağızdan anlatıyor.


Kitap, Almanya’da 6 binden fazla satış noktasından sipariş edilebilecek. Ayrıca Amazon gibi dünyaca ünlü kitap satış siteleri üzerinden de temin edilebilecek. Basılı hali 24,99 Euro’ya satılacak kitabı E-Book olarak satın almak isteyenler sadece 17,99 Euro ödeyecek. Sipariş için gerekli olan ISBN numarası şöyle: 9 783735 788061.
Cihan

Editör: TE Bilisim