Türkmen Yolbaşçısı ve büyük mücadele kahramanı Dr. Nefi Demirci'nin ardından... Türkmen Yolbaşçısı ve büyük mücadele kahramanı Dr. Nefi Demirci'nin ardından...
 Doğu Anadolu ile ilgili karanlık emelleri olan Ermeniler, Türkiye’nin önemli dağlarına kadar çıkıp, 100 metre uzunluğunda Ermeni bayrağı açarak propaganda yapıyor.

Erivan Tigran Mets Hayırseverlik Fonu (ETMHF) tarafından 29 Temmuz tarihinde düzenlenen etkinlik ile bir grup Ermeni, Türkiye’nin en büyük dağı olan Ağrı Dağı’nın zirvesine tırmanıp 100 metrelik Ermeni bayrağını daire oluşturacak şekilde açtı. Fon Başkanı Srapion Gevorgyan’ın öncülük ettiği grup daha sonra, Sözde Ermeni Soykırımı’nın 100. yılı münasebetiyle sözde soykırım kurbanları için 100 saniyelik saygı duruşunda bulundu. Ermeni grup, son olarak bazı geleneksel Ermeni halk dansları yaptı. 12 Ağustos’ta ise bu defa Nemrut Dağı’nda benzer bir olay gerçekleşti. Kendilerini  ‘Ermeni Hacılar’ olarak tanımlayan bir grup, yine 100 metrelik Ermenistan bayrağını Nemrut’taki heykellerin etrafına sararak bir etkinlik düzenledi. Her iki organizasyonda kullanılan bayrağın aynı olması ve ritüellerdeki benzerlik, bu faaliyetlerin planlı bir şekilde yapıldığı iddiasına yol açtı. 



Editör: TE Bilisim