GÜNCEL

Ülkü Ocaklar Genel Başkanı'nın İstanbul Ülkü Ocakları ziyereti

Ülkü ocakları genel başkanı sayın Olcay Kılavuzun, Ülkeyi baştan başa dolaşarak ülkü ocaklarını ziyaret etmesi, gençlerle buluşması ve ülkücülere mesaj vermesi çok büyük bir memnuniyet meydana getirmiştir.

Son ziyaret İstanbul ve birkaç gündür ocaklarda hummalı bir çalışma göze çarpıyor , tatlı bir heyecan dolu ve telaş yaşanıyor.Ülkücü kamuoyunda büyük bir memnuniyet meydana getiren bu ziyaret zamanlama olarak da son derece manidar ve faydalı olmuştur.
Bu ziyaret yaralara parmak basma işlevi görmüştür. Kısmen şahit olduğumuz gençlerimize altın öğütler verilmiştir. Hareketin hafızası yoklanarak referanslar hatırlatılmış hem de ülkücü duruş tavır ve görevler gözden geçirilmiştir.
Ülkü ve ülke gerçekleri ortaya konmuştur. Haberalp olarak bizde bu güzel ziyaretin Ümraniye ülkü ocakları bölümünde bulunduk.Açıklamaları dikkatle dinleyerek istifade ettik.
Camiamıza ve yüce Türk milletine hiçbir şahsi kaygı ve karşılık beklemeden hizmet etmeyi ısrarla ibadet aşkı ile sürdürüyoruz. Bunun için hiçbir taltif imtiyaz beklemeden inançlı ve karalı bir yayın sürdürüyoruz.
Her türlü risk baskı ve zorluk altında yayın hayatına devam eden haberalp farklı bir mevzide hizmet vermektedir. Bir avuç inanmış gönül adamı zorluklar içerisinde bir ışık yaktık meşale tutuşturduk.
Müslüman Türk milletinin sonsuza kadar var olma davasında tarafız. Haberalp olarak resim çekmemiz nazik biçimde reddedildi. Röportaj teklifimiz kabul görmedi. Bir insan için ve özellikle bu harekete karşılıksız sevda uğruna zaman ve mesai tanımayan bizlerin gerçekten zor anlarıydı. 
Birden kendimizi Başbakanın ziyaretlerinde akredite problemi yaşayan basın mensuplarının yerine koydurdu empati yaptık. O zaman başbakan niçin kızıyoruz?
Bugün ülke içerisinde ve ülke dışında gönlü ülkü ve ülke için yanıp tutuşan ülke sevdalılarına bir moral haber vermek istemiştik. Ocak genel başkanı ve karşılıksız sevda adamları olan MHP haberlerine uygulanan medya ambargosu varlığı, ülke için artık güvenlik,birlik ve bütünlük sorunu haline gelmiştir.
Derdimiz önce binlerce ülkücüye ve Türk milletine karınca kaderince özgür, doğru ve gerçek haber ulaştırmaktır.Bu görev ve sorumluluk bilinci ile haberalp yayın hayatına devam edecektir.
Bugün yaşadığımız memnuniyet dolu ziyaret proğramı haberalp olarak bizleri üzmüştür.Bu takdirle karşıladığımız, memnuniyetle ifade ettiğimiz gayreti için sayın Ocak genel başkanına teşekkürlerimizi ileterek buruk sitemimizi belirtiyoruz.
Saygılarımızla HaberAlp.com