Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Ülkücü sanatçı Ümit ATEŞ’in’’yeniden geliyoruz’’ isimli CD’ sının tanıtımına ev sahipliği yapan Türk Ocakları Ümraniye Şubesi Sayın Faruk Ülker’i ve bu organizasyona katkıda bulunan Sayın Sabri ŞENEL’i tebrik ederek başlamak istiyorum yazıma…

Ülkücü hassasiyetin gereğini yerine getirerek Ülkücü hareketin gözbebeğini haline gelen genç sanatçı Ümit Ateş’i de başarılarından dolayı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ümit ATEŞ için biraraya geldiğimiz Perşembe akşamında açılış konuşmasını yapan Faruk Ülker’in Ülke gündemiyle alakalı değerlendirmeleri bütün dinleyicilerin beğenisini ve takdirini kazandı.Sayın Başkan’ın konuşmasın akabinde kürsüye gelen sabri Şenel’e gösterilen ilgi,alaka ve teveccüh görülmeye değerdi.

Özellikle Ülkücü sanatçı Ozan Ahmet Taşkın’ın Sabri Şenel için yazmış olduğu şiir salondakiler tarafından sürekli olarak alkışlandı.Şiirin her kıtasında duygulanan ve gözyaşlarını tutmak için kendisini adeta zorlayan bir Sabri ŞENEL vardı.

Programa misafir olarak katılan sanatçılardan Kadir TURAN’ın okuduğu ‘’Yaralı Kurt’’ isimli şiir ise geceye damgasını vurdu adeta..

Öyleyse el ele gönül gönüle vererek MHP yi zirvelere çıkarmak için ‘’Vira Bismillah’’ diyoruz.

Gazamız mübarek olsun gönül erleri….

 Ertuğrul KALAFAT










Editör: TE Bilisim