AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı! AKP’nin “Yeni Anayasa” tuzağı!
Yalova Belediyesi’nin yer desteği verdiği Orhangazi’den çini öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı kişisel sergileri “Usta Öğrenciler Çini Sergisi” beğeniye sunuldu. Orhangazi’de çini eğitimi alan 7 kursiyer ve usta öğreticileri Mehtap Araz’ın eserlerinin yer aldığı sergi Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın destekleriyle Kent Müzesi Sergi Salonu’nda açıldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı daha önce makamında ziyaret eden Mehtap Araz ve kursiyerler eserlerini Yalovalıların da beğenisine sunmak istediklerini ilettiler. Bu konuda destek sözü veren Başkan Salman, serginin Kent Müzesi Sergi Salonu’nda gerçekleşmesi için olanak sağladı. Yaklaşık 350 eserin yer aldığı serginin açılış kurdelesini de Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman kesti. Güzel eserlerinden dolayı tüm kursiyerleri ayrı ayrı tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Birbirinden güzel çalışmalar ortaya çıkarmışsınız. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

21 Kasım Cumartesi gününe kadar açık kalacak olan sergide Mehtap Araz, Sedat Türker, Nafi Atalar, Gönül Çoklar, Nazan Çelik, Saadet Yalçın, Hatice Atik ve Tekin Alakuş’un eserleri yer alıyor.

Editör: TE Bilisim