Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
Kan dökerek insanları öldürerek kendisine makam şöhret servet elde edenler ancak katillerdir. İnsanların ölmesini isteyen ve oradan kendisine siyasi ikbal elde etmek isteyen alçak oğlu alçaktır. Şehit tabutlarının altına girip bunu sömüren şerefsiz oğlu şerefsizdir.

Milliyetçi Ülkücü milliyetçi hareketin mensuplarını böyle takdim eden müfteri takımı istismarcı aşağılık yaratıklardır. Ülkenin milli ve mukaddes değerleri için kanının son damlasına kadar mücadele vermeyenler,şehit olmak istemeyenler ancak kanı bozuklardır.

Bu değerler uğruna şehit olmayacak evladı hiç bir Müslüman Türk evladı anne ve baba dünyaya getirmez. Türk anneler için şehit doğurmak en büyük şereftir. Şehit doğurmak istemeyen veya evladının ''vatan,din,devlet,bayrak ve millet tehlikede ise sende git şehit ol diyemeyen anne Müslüman Türk annesi olabilir mi? Bugün böyle bir tehlike yok mudur? ''Askerlik yan gelip yatma yeri değildir'' diyenler birden nasıl şehit gelmesin edebiyatı ile PKK yoldaşı oldular?
Editör: TE Bilisim