Yurt dışı Türkleri için önce partiler değil, Türkiye’dir. İktidar ve muhalefet onları ayıran koltuk değneği değil birleştiren olmalıdır!

Yurt dışı Türkleri önce insanca hayatta kalacak ekonomik ihtiyaçlarını karşılamalı ve ardından en önemli öncelik partiler üstü milli birlik beraberlikle Türk milletini savunmalıdır!

Ülke özlemi gönülleri Türkiye’de olan yurt dışı Türklerini ülke iktidar ve muhalefetinin arka bahçesi yapmamalı önce Türkiye!

Millet Davası Büyük Değişim Stratejisi Kitabın Özeti Millet Davası Büyük Değişim Stratejisi Kitabın Özeti

Ülkenin kısır siyasi çekişmeleri her türlü fitne, nifak yurt dışındaki Türklere uzak olmalı, siyasi yurt içi koltuk hesapları birliği bozmamalıdır!

Yurt dışında yaşayan Türkler ülkenin gönüllü psikolojik mücadele neferleri gibi önce ülkem ve milletim anlayışı ile elimiz ayağımızı olmalıdır!

Yurt dışı Türkleri Türk milletinin milli davalarını partiler üstü bir anlayışla dünyaya kabul ettiren ülkeyi gurbette savunan karşılıksız ülke sevdalısı gönüllü elçilerdir.

Ermeni Diasporası Ermeni iftiralarını küresel dizayn sopası yaparken, yurt dışı Türkleri yandaş TV kanalları ile iktidara koltuk değneği yapıldı!

Turan yurtlarında “Türk milletine zulüm, soykırım sinsi gizli savaş var aman uyanmayalım” diye bize benzeyen birileri ile gaflet dalalet ve ihanet nöbeti hiç bitmeden sürüyor!

Yıllarca Haçlı batı kendi dini etnik farklılıklarını absorbe edip evrensel temel hak ve değerlere uyarlayıp oradan ürettikleri sinerji ile sosyal problemlerini ertelemiş etnik fitne inanç ayırımı mezhep çatışmasını kendi istihbarat laboratuvarlarında üreterek ihraç etmiş bölgemizde akan kanın baş sorumlusu olmuşlardır.

Buna rağmen AB çok az sayıda mülteciye ev sahipliği yapmıştır. Onlar için etnik mezhep vb. farklılıklarımız sadece manivela dizayn sopası maşa kadar kıymetlidir. Biz kim hangi etnik köken mezhep vb. olursak olalım büyük Türk milleti ailesinin şerefli bir ferdi olma şuuruna varamazsak sırayla bizi kullanıp atacak Müslümanı Müslümana kırdırma siyaseti sonumuz olacak.

Türkiye’den yurt dışına giden her devlet yetkilisinin en önemli önceliği kendi parti ve görüşüne en yakın arka bahçeyi değil tüm vatandaşlarımıza eşit davranmalı, birlik beraberlik korunmalı, farklılıklar ayrışma, kavga nifak sebebi olmamalı. Aksi takdirde (pkk;pyd) der, birileri Cemalettin Kaplan der, birileri Fetö der. Birileri insanımıza farklı sosyal, siyasal istihbarat tuzakları kurar.

Sahipsiz vatandaş olsa dünyada hiç bir millet ve devlet tarih olmazdı. Türk milleti birliğin beraberliğin Türk mutfağı sofrası tadındaki lezzetine varmalı. Bu haz ebedi kılınmalı siyaset farklılıklarımızı Türk milletinin varlık ve beka zemini yapmalı.

Aksi takdirde kavga hiç bitmez. Bizi kullananlar sıraya girer biz yok olurken onlar tüm varlık ve geleceğimize sahip olurlar.

Yurt dışındaki Türkler gurbetteki gönül elçileri olarak ayırımsız bir olmalıdır.

Bu milli bir mecburiyettir.

Yüz milyonlarca Türk evladı Türk milletinin evladı olma Şeref ve şuuruna varırsa sadece Türkler değil dünya rahatlar zalimler sarsılır!

Editör: TE Bilisim