GÜNCEL

AKP İl Başkanı: Halife geliyor hazır olun

AKP Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu Twitter hesabından, Erdoğan'ın Başkanlık sistemini desteklerken fazla ileri gitti. Demirtaş'ın grup toplantısı konuşmasıyla başlayan tartışmada Erdoğan'a destek olacağım diye Erdoğan'ı halife ilan eden Çalapkulu, sözleri için önce TDK'ya sığındı, ardından ifade özgürlüğüne...




AKP Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu da dün, Twitter hesabında paylaştığı mesajında, Erdoğan'ın önüne konulan tüm engelleri aştığına işaret ederek "Halife geliyor hazır olun"  ifadelerini kullandı.  HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın dünkü grup toplantısında yaptığı "Sayın Recep Tayyip Erdoğan seni başkan yaptırmayacağız" sözleri tartışmalara yol açtı.  

 "HALİFE GELİYOR HAZIR OLUN"  

Demirtaş'ın yaptığı kısa grup konuşmasından kısa bir süre paylaşıldığı anlaşılan bir tweet ise AKP İl Başkanı Çalapkulu tarafından atıldı. Çalapkulu mesajında "Uzun Adama muhtar bile olamaz dediler. Önce Başbakan sonra Reis-i Cumhur oldu. Şimdi de Başkan olamaz diyorlar. Halife geliyor hazır olun" dedi. Çalapkulu'nun il başkanlığı görevine 45 gün kadar önce geldiği öğrenildi.