GÜNCEL

Bursa eğitiminin ilk dönemi masaya yatırıldı

Havva Aslanoba Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde bir araya gelen şube Müdürleri Bursa’da gerçekleştirilen eğitim çalışmalarını değerlendirdi. İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde görevli şube müdürlerinin katıldığı toplantıda...



İl ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde görevli şube müdürlerinin katıldığı toplantıda 1. kanaat döneminde gerçekleştirilen çalışmaların sonuçları masaya yatırıldı. Ayrıca 2. kanaat döneminde yapılacak çalışmalar planlandı.

    Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici, yeni değişen il ve ilçe milli eğitim yönetmeliği kapsamında yeniden yapılanma çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Hedeflerinin Bursa eğitimini en üst seviyeye çıkarmak olduğunu belirten Bilici, “Burada yapılan değerlendirmeler ve alınacak kararlar, bundan sonraki çalışmalarımıza ışık tutacaktır.” dedi.

    Mesleki ve teknik eğitim, proje faaliyetleri, sektörel işbirliği gibi konularının ele alındığı toplantıda öğrenci başarıları, 9. sınıfların uyumu, ortak sınavlar gibi faaliyetler değerlendirildi.