8 Ağustos pkk kongresi ve Türkiye’yi bekleyen tehlikeler! 8 Ağustos pkk kongresi ve Türkiye’yi bekleyen tehlikeler!
Kırşehir’de Market sahibinin dışarıda olmasını fırsat bilen hırsızlık zanlısı, marketin kasasındaki paraları aldıktan sonra çaldığı para ile raftan aldığı içeceğin parasını ödeyerek kaçtı.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan markete gelen hırsızlık zanlısı R.A., iş yeri sahibi Bekir Öztürk'ün kapı önünde aracıyla uğraşmasını fırsat bilerek kasadan ve kasa altındaki dolaptan para çaldı. Daha sonra alış veriş yaparak aldığı içeceklerin parasını çaldığı para ile ödeyerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Paraların çalındığını farkedince 155 Polis acil servisini arayan market sahibi Bekir Öztürk, “İş yerimin önünde bulunan aracım dükkanı açtıktan kısa bir süre sonra çalışmadı. Ben aracımla uğraşırken dükkanımdan çıkan kişi bana ’içecek aldım’ diyerek madeni parayı verdi. Ödeme yapmak için kasanın altında bulunan çantama baktığımda paranın olmadığını görerek polisi aradım.” dedi.

Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu yakalanan hırsızlık zanlısı R.A.'nın çıkarıldığı mahkemece denetimli olarak serbest bırakıldığı öğrenildi.


Editör: TE Bilisim