Bdp Haberleri

bdp haberleri ve güncel bdp gelişmeleri, bdp ile ilgili tüm video, bdp fotoğrafları ve bdp haberleri HaberAlp.com - Son Dakika Haberleri - Haberler - Politika Haberleri - Yerel Haberler - Milliyetçi Haber sitemizde


GÜNCEL

Sinop ve Samsun’da büyük tepkilerle karşılanan BDP milletvekillerine oyuncu Kadir İnanır’dan destek geldi. Kadir İnanır Karadeniz’deki BDP olaylarına tepki gösterdi.

POLİTİKA

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, "AKP, BDP ve İmralı'nın anayasal ittifakı bulunduğunu" belirterek, "Başkanlık sistemi konusunda bir ittifakı vardır. Bu...

POLİTİKA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sinop'ta çıkan olayları değerlendirdi ve BDP'liler için "Çok güzel kardeşlerimiz var o partide" dedi.

GÜNCEL

4. Yargı paketinde ‘Terör suçunda şiddete bulaşma’ kriterinin öngörülmesi 671 dokunulmazlık doyası bulunan BDP’lilere de örtülü af getirecek.

GÜNCEL

Sinop'taki olaylar için belediye başkanını suçlayan Sırrı Süreyya Önder basın toplantısıyla özür diledi.

GÜNCEL

BDP milletvekillerinin Sinop’ta yaşanan gerilimden sorumlu tuttuğu Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül provokasyon suçlamasına yanıt verdi.

GÜNCEL

Ergenekon Davası’ndan tutuklu bulunan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ gönderdiği sitem dolu mektubunda Işık Koşaner’in tanık olarak dinlenmemesini değerlendirdi.

GÜNCEL

BDP Heyeti, Sinop'tan polis panzerlerinin yardımıyla çıktı. Panzerin yolcularının arasında başkomiser tokatlayan Tuncel de vardı.

GÜNDEM

Dün Sinop'ta büyük tepki gören BDP milletvekilleri bugün de Samsun'da tepkiyle karşılandı.

GÜNCEL

Sinop'tan zırhlı araçlarla çıkartılan BDP'li vekiller Samsun'da kaldıkları otelde bir basın açıklaması yaptı

GÜNCEL

Karadeniz turuna başlayan BDP milletvekilleri Sinop'ta tepkiyle karşılandı.

POLİTİKA

Başbakan Erdoğan, terör sorununun çözüm süreci içinde olunduğunun altını çizerek "Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık" dedi.