Haber Haberleri

haber haberleri ve güncel haber gelişmeleri, haber ile ilgili tüm video, haber fotoğrafları ve haber haberleri HaberAlp.com - Son Dakika Haberleri - Haberler - Politika Haberleri - Yerel Haberler - Milliyetçi Haber sitemizde


GÜNDEM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son zamanlarda yaşanan son ölümlerle ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yaptı.

GÜNDEM

YSK, iki partinin itirazlarda bulunduğu toplam 124 sandıktaki oyların yeniden sayılacağını duyurdu.

GÜNDEM

Başbakan Erdoğan, MİLGEM projesinin ihalesi ve Aydın Doğan aleyhindeki davayı etkileme içerikli ses kayıtlarının kendisine ait olduğunu kabul etti.

GÜNDEM

Türkiye Şeffaflık Derneği, seçmenin yolsuzluğa bakışını araştırdı. Yapılan ankette, “Yolsuzluk yoktur” cevabı veren olmadı.

GÜNDEM

Rüşvet, kara para aklama ve yolsuzluk soruşturmalarının ardından 3 büyük şehirle birlikte Türkiye genelinde görev yeri değişen polis için 35...

POLİTİKA

AKP’de Ergenekon ve Balyozcuları kurtaracak “yeniden yargılama” tartışmalarıyla başlayan rahatsızlığın, isyana dönüşmek üzere olduğu belirtildi.

YAŞAM

Bağımlılar üzerinde yapılan araştırmadan ürkütücü sonuçlar çıktı. Buna göre, gençler sonu olmayan bir batağın içine çekiliyor.

GÜNCEL

Yolsuzluk ve rüşvet haberi yapan televizyon, gazete, görsel medya ve internet siteleri için rapor hazırlandı.

GÜNCEL

Poliste PKK’dan dolayı kaydı bulunanların ve mahkemelerden ceza aldığı halde çıkarılan aflardan faydalananların devlet memuru olduğu ortaya çıktı.

GÜNCEL

Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda, İstanbul Emniyeti'nde tayin depremi 4. sınıf emniyet müdürleri ile devam etti.

GÜNCEL

AKP’nin “paralel devletle mücadele” stratejisi belli oldu. Balyoz, Ergenekon ve KCK davalarını etkileyecek af planı gündemde.

GÜNCEL

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç açıklama yaptı. Arınç, HSYK, Ergenekon ve Balyoz'un yeniden yargılanması gibi konularda önemli...