Türkmen Yolbaşçısı ve büyük mücadele kahramanı Dr. Nefi Demirci'nin ardından... Türkmen Yolbaşçısı ve büyük mücadele kahramanı Dr. Nefi Demirci'nin ardından...
Kocaeli’nin Kandıra ilçesi F Tipi Cezaevi’nden tedavi için getirildiği hastaneden adamları tarafından kaçırılan ve kesinleşmiş 277 yıl hapis cezası bulunan Arif Ötleş, Sakarya'nın Hendek ilçesinde yakalandı.

Tedavi için dün İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne getirilen Arif Ötleş, birinci kattaki polikliniğin penceresinden atlayıp aşağıda bekleyen adamları tarafından motosikletle kaçırılmıştı. Kaçış sırasında çıkan çatışmada bir asker yaralanmıştı. Polis ve jandarmanın her yerde aradığı Ötleş, Hendek'te polis uygulaması sırasında yakalandı. Osmangazi Caddesi’nde sahur vakti uygulama yapan polisler, Ötleş ve adamlarının bulunduğu otomobili durdurdu.

Kendisini A.Ç. olarak tanıtan Ötleş, üzerindeki silahın fark edilmesi üzerine kaçmak istedi. Ancak polis tarafından etkisiz hale getirildi. Ötleş ve beraberindeki N.A., S.S., E.K., M.E. ve A.Ö. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyette yapılan incelemede Ötleş'in gerçek kimliği tespit edildi. Ötleş ve adamları, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.Cihan

Editör: TE Bilisim