Ümraniye Ülkü ocakları başkanı Oğuzhan Coşkun’dan ocağa davet Ümraniye Ülkü ocakları başkanı Oğuzhan Coşkun’dan ocağa davet
  Eğitim sektöründe uzun yıllardır binlerce öğrencinin yetişmesini sağlayan yatırımlarını hep eğitim sektörüne yapan Sabri Şenel ile özel ders ve dershanecilik sektörü hakkında konuştuk.

Sabri Şenel HaberAlp.com görüşmesinde Sabri Şenel sektörle ilgili ve yeni açılan kurumları ile ilgili bilgiler verdi.

"Günümüzde kitle eğitimden çok kişiye özel eğitime ilgi artmakta. Öğrencinin bildiği dersleri tekrar tekrar dinlemesinin yerine bilmediği anlayamadığı dersleri kitlelerin içinde kaybolmadan Özel Ders olarak alması sayesinde öğrencilerin derslerine ilgisi artıyor.Eğitim kariyeriyle ilgili hayalleride değişiyor. Piyasada Özel Ders olarak bilinen bire bir ders öğrenciye istediği konudan ders alma ve sınavlarına hazırlanma imkanı sunuyor."

Rekabetin fazlasıyla arttığı günümüzde geleceğimiz olan öğrencilerimizin nasıl bir dünyada yaşayacağını hayal dahi edemiyoruz. Sürekli gelişen dünyada ,çocuklarımız rekabetin daha fazla olduğu bir ortamı yaşayacaklar ve çocuklarımıza eğitimleri için yaptığımız her yatırım mutlaka onun gelecekte rakiplerinin önünde olmasını sağlayacaktır.

Eğitim sektörümüzde artık kendini sürekli geliştiriyor ve dünyadan gençlerimize faydalı olacak bir çok eğitim yöntemi getiriyor. Soroban ile Mental Aritmetik Eğitimi bunlardan biri öğrencilerimiz daha küçük yaşlarda bu eğitimi alarak zihinden kolayca matematik işlemlerini yapacak ve bu özgüven sayesinde matematik ve diğer birçok ders korkulu rüyası olmaktan çıkacaktır.

Artık Eğitim basmakalıp tarzda herkese aynı şekilde verilmeyecek. Kişiye özgü eğitim ve kişisel gelişim eğitimleriyle öğrenciler eksiklerini giderecektir.

Kişisel gelişim programlarımızdan olan Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi herkes tarafından beğenilen bir program oldu.Birçok öğrencimiz bu program sayesinde okuma hızını artırarak sınavlarda zaman problemi yaşamaktan kurtuldu. Anlayarak hızlı okuma eğitimi her yaştaki bireyin ihtiyacı olan bir eğitimdir. Dünyada çok yaygın olan bu eğitim ülkelerin kitap okuma ortalamalarını artırmadada çok önemli etkenlerden biridir.1 ayda 1 kitabı bitiremeyen bir bireyin bir kitabı 1 gecede anlayarak bitirebilmesi eğitimin okuma hızına katkısını özetleyebilir "

Verdiğimiz bir çok eğitimle öğrencilerin ve Velilerin hep yanında olacağız. "


Sözlerini tüm öğrencilere başarılar dileyerek bitiren Herdersburada.com kurucusu Sabri Şenel Haberalp.com 'u ilkeli habercilik çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Editör: TE Bilisim