Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Erdoğan Erhan Yerel Seçim çalışmaları nedeniyle Ümraniye’ye geldi. İlçeye yaptığı ziyarette Ümraniye İlçe Başkanı Savaş Kurnaz, Belediye Başkan Adayı Jülide Sarıkaya Kurdoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Ahmet Turan Sümer, Alihan Karaca ve Kıymet Erdoğan ile beraber İş insanı ve Ümraniye’de önde gelen Türk milliyetçisi isimlerden birisi olan Sabri Şenel Beyefendi’ye ziyarette bulundular. 
Tecrübesi, görüşleri ve Türk milletinin içinde bulunduğu durumlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Sabri Şenel “Zafer Partisi, adeta bir Kuva-i Milliye ruhuyla hareket etmekte ve bu çizgisinden hiç taviz vermemekte. Böyle devam etmesi gerekiyor buna ülkemizin ve milletmizin çok ihtiyacı var.”dedi.

İl Başkanı Erdoğan Erhan "Bu ziyarette bulunmaktan büyük memnuniyet ve onur duyduklarını, Zafer Partisi'nin, Türk Milleti’nin sesi, umudu ve kurtuluşu olduğunu" ifade etti.

Sabri Şenel Beyefendiye Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın Cumhuriyet’in 100. yılına özel tasarlayıp 29 Ekim 2023 tarihinde Türk milletine dağıttığı “Cumhuriyetin 100. Yılı Gazetesi” ni ismine özel basılmış hatıra sayısını hediye etti.

Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?

Editör: SEFA BUĞRA ŞENEL