31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Fırat Uslu, “İlçemizi daha da ileriye taşıma hedefiyle bu yola çıkmış bulunmaktayım” açıklamasında bulundu.

Zafer Partisi İstanbul il Başkanlığı’ndan Sabri ŞENEL‘e anlamlı ziyaret Zafer Partisi İstanbul il Başkanlığı’ndan Sabri ŞENEL‘e anlamlı ziyaret

FIRAT USLU’NUN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:

“Değerli Ümraniyeli hemşehrilerim, kıymetli Milliyetçi Hareket Partisinin, vefakar teşkilat mensupları; teşkilatımızın her kademesinde birlikte yol yürüdüğümüz büyüklerim, kardeşlerim. Yıllardır gönül verip mücadele ettiğim Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe teşkilatında uzun yıllar görev almış, Ümraniye’de doğmuş ve büyümüş bir kardeşiniz olarak, kazandığım deneyim ve birikimle ilçemizi daha da ileriye taşıma hedefiyle bu yola çıkmış bulunmaktayım.”

01.10.1987 tarihinde İstanbul'da, Kayserili bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldim. İlk, orta, Lise öğrenimimi Ümraniye ve Üsküdar’daki devlet okullarında tamamladım. 2009 yılında Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldum ve aynı Üniversitede mimarlık yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. İyi derecede İngilizce bilmekteyim ve askerlik görevimi 2010 yılında tamamladım. UTES GROUP şirketimizin 3. kuşak yöneticisi olarak görev yapmaktayım. Aynı zamanda Şirket Ortağı ve Mimari Koordinatör olarak çalıştığım şirketimizde inşaat ve mekanik tesisat taahhüt işleriyle ilgilenmekteyim. TMMOB İstanbul İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesi, Kamu ve Meslek Hakları Komisyon Başkanlığı'nı sürdürmekteyim. Ayrıca, İKDER (İstanbul Kayserililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) yönetim kurulu üyesiyim.

Gönül verdiğim Milliyetçi Hareket Partisi'nde Ümraniye İlçesi Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeliği ile siyasi hayatıma başladım. İl delegeliği, ilçe Başkan Yardımcılığı, İlçe Sekreterliği ve son olarak İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Moleküler Biyoloji ve Genetik mezunu olan Eşimle 13 yıldır evliyim ve bir kız, bir erkek çocuğumuz var.

Editör: SEFA BUĞRA ŞENEL