İzmir Çiğli ilçesinde bir grup AK Parti ilçe başkanlığı binasının pencere ve kapılarını kırdı, binaya yanıcı madde attı.

Özgür Özel Yanlış Düşünüyorsunuz, Kutsal Olan Arapça Değil, Dinimizdir Özgür Özel Yanlış Düşünüyorsunuz, Kutsal Olan Arapça Değil, Dinimizdir

Alınan bilgiye göre, Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için toplanan grup, Anadolu Caddesi'ndeki AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı binasına geldi. İki katlı binanın pencere ve kapılarını kıran grup, daha sonra bina içine girerek eşyalara zarar verdi.

Grup binaya yanıcı madde attıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. AK Parti ilçe başkanlığı yönetimi, olay sonrası binada incelemede bulundu.

Sandalye fırlattılar

ADAPAZARI'nda Taksim Gezi Parkı'ndaki çalışmaları protesto etmek isteyen yaklaşı bin kişilik grubun AK Parti Sakarya İl Başkanlığı binasına yürümesi sırasında bir apartmandan protestocularının üzerine plastik sandalye fırlatıldı.

Adapazarı Sedat Kirtetepe Caddesi'nde toplanan yaklaşık bin kişilık bir grup, Bosna Caddesi'nden AK Parti İl Başkanlığı binasına kadar yürüdü. Ellerinde hükümet istifa yazlıl pankartlar bulunan ve Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayları protesto eden grup, sık sık hükümet aleyhine sloganlar da attı.


Grubun yürüyüşü sırasında Ak Parti İl Parti binasının yanındaki bir apartmanın balkonundan protestoculara plastik sandalye fırlatıldı. Grubun arasına düşen plastik sandalye tansiyonu yükseltti. Sandalya atılan daireye taş atan protestocuları polis güçlükle önledi. Bir süre sloganlar atan grup daha sonra Ak Parti İl Başkanlığı önünden ayrıldı.



Editör: TE Bilisim