Türk dünyasının sesi: Azerin Türk dünyasının sesi: Azerin
 FACEBOOK'ta yeni bir  kültür,kitap,edebiyat,sanat etkinliklerin,haberlerinin yer alacağı KIRAAT BANKASI adıyla yeni bir sayfa açıldı !.
yıllarca entellekt yanını tekamül ettirmeye çalışan hareketin mensubu insanların sanal ortamlarda kitap,kültür,edebiyat eksikliğini şikayet etmek yerine HABERALP ailesi olarak bunun için yeni bir sayfa açtık !. 

KIRAAT BANKASI adındaki facebook ortamında çeşitli edebiyat,kültür,kitap,sanat ile etkinliklerin yeni çıkan okumaya,izlemeye değer kitap ve edebiyat haberlerinin duyurusu zaman  içinde satışı da gerçekleşecek sayfa açıldı....

çeşitli imza günleri,sinema,tiyatro,konferans,etkinliklerin haberlerinin ve kitap,müzik,sanatsal ürünlerin satışını anbean görebileceğiniz 
KIRAAT BANKASI sizlerin hizmetine HABERALP Ailesi olarak sunulmuştur !.

ayrıca Sanal ortamda sosyal paylaşım sayfası olarak yer alan KIRAAT BANKASI yakında sizlere www.kiraatbankasi.com web sitesi adıyla da  hizmet vermeye başlayacağının da  müjdesini vermek isteriz....

burada sadece  kitap satışı gerçekleşmeyecek yanında  kitap,imza,söyleşi,edebiyat ve sanat haberlerininde güncel olarak www.kiraatbankasi.com dan duyurulması söz konusu olacaktır !.
sayfanın yeni açılması neticesinde çeşitli yayınevleri ile görüşmeler devam etmekte yeni çıkan kitapların duyurusu,satışı için anlaşmalar yapılması ardından yakında sayfanın dolu dolu olması sözkonusu olacaktır !.

HABERALP okuyucularının KIRAAT BANKASI  FACEBOOK  adresinden  desteklerinin şimdiden başladığının müjdesini verebiliriz !.

Editör: TE Bilisim