Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Tekkeköy İlçe Başkanı Süleyman Şeker,  "Ülkücü hareketin içerisinde bulunduğu bu durumdan çıkışın tek yolu ülkücü iradeye başvurmaktır. Bunun için diyoruz ki, MHP’de Olağanüstü genel kurul mutlaka toplanmalıdır" dedi

MHP'de olağanüstü kurultay isteyenlere MHP Tekkeköy İlçe Teşkilatı da katıldı. İlçe Başkanı Süleyman Şeker, “Bu durum bu davaya karşılıksız olarak emek veren, hayatlarını, rızklarını, geleceklerini bu davaya feda eden tüm samimi ülkücüleri derinden sarsmakta ve üzmektedir. Ülkücü hareketin içerisinde bulunduğu bu durumdan çıkışın tek yolu ülkücü iradeye başvurmaktır. Bunun için diyoruz ki, MHP’de Olağanüstü Genel Kurul mutlaka toplanmalıdır” dedi.

Üç Tarz-I Siyaset... Üç Tarz-I Siyaset...

Değişim Olmalı

‘Bu yılgınlığın, bitkinliğin ve hayal kırıklığının aşılması ancak yenilenmeyle mümkündür’ diyen Başkan Süleyman Şeker konuşmasını şöyle tamamladı; “Değişimin demokratik yollardan olmalıdır. Bu değişimin demokratik yollardan, ülkücü ülkücünün öz kardeşidir felsefesinden hareketle, mahkemelerin kararıyla değil, ülkücü hareketin iradesiyle olması, mahkeme salonlarında değil, büyük kongre salonlarında olması, en tabi en doğru ve en uygun hal olacaktır“.

KAYNAK: HABEREXEN


Editör: TE Bilisim