Çorum Orataköy Müftüsü Adnan Zeki Bıyık Kendisine sosyal medyada yöneltilen kürkü için hayvanların canlı canlı derilerinin yüzülmesi ile ilgili bağlı olarak tüm mazlumların hunharca yal-kılması ve öldürülmesi ile ilgili soruya fetva verdi. İşte O fetva;

Soru: Hocam, Bir internet paylaşım Sitesinde izledik, Hayvanları kürklerini alabilmek için canlı canlı derisini yüzenleri gördük. Bunları yapanlar cehennemlik midir?

37. Fetva

El Cevap: Hayvanlar malum aklı ve dilleri yok yani konuşamazlar ama hissiyatları vardır. Buna bilim dilinde içgüdü eski tabirle sevk-i tabiî derler. Allah û Teâla, hayvanları bize müsahhar kıldı, hizmetimize verdi, bize emanet etti. Onları incitmek, eziyet vermek günahtır. Peygamberimiz devesine fazla yük yükleyen şahsı ikaz etti ve “Hayvanlar da bizim gibi can taşırlar, onlara eziyet verirsen Ahirette sana azap olar bu geri döner” demiştir. Videodaki görüntülerin ne İslam ile ne insanlık ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bunları yapanlar insan olamazlar. Deri deforme olmasın diye rakunları, sansarları, tilki vesair hayvanatı canlı canlı derisini yüzen bu alçakların cehenneme gidip gitmeyeceğini sormuşsunuz. Bunlar Cehennemin en dibine gideceklerdir. Bu hayvanlara yaptıkları muamele kendilerine yapılacaktır. Bir de bu zavallı hayvanların kürkünü sırtlarına giyip kokteyllerde balolarda arz-ı endam eden kokoçlar yok mu, Allah sizi de o hayvanların çektiği acılarla karşılaşıtırırsa gününüzü o zaman görürsünüz. Bu boynu devrilesiceler bir de hayvan hakları deyip kurban bayramındaki ahvalimize katliam filan demeleri de ayrı bir münafıklıkları….

Olaylar ve Tanıklıklarla Atatürk” den Olaylar ve Tanıklıklarla Atatürk” den

Aziz Peygamberimiz buyurmuşlar ki “Boynuzsuz keçi boynuzludan hakkını alacaktır” Bu hadisi şeriften de anlayacağımız vechile insan veya hayvan veya bir bitki canlılara keyfe keder zarar veren eziyet eden kimseler Allah katında büyük günahkârdır. Bu canlıların dilleri yok onların canlarını yakanlar nasıl hesap verecekler. Bir köpeği su verip Allahın hoşnutluğunu kazanan şahsın hikayesini hatırlarsanız, bunun tersini yapanların da Allah’ın gazabını üstüne çektikleri unutulmamalıdır. Videoda sunumu yapan bayanı iyi dinlerseniz bu vahşetin Çin’de (China) yapıldığını görürsünüz. Bu Putperest barbarlar malumunuz Myanmar’da da Onca Müslüman insanları yakan kitapsızlar değil mi?

Bu petperes imansızlardan her türlü zulüm ve işkence beklenir. Tüm dünyadaki fahişeler bir araya gelse bu Çinli Budist kafirler gibi acımasız toplumu doğuramaz.

Benim içimi en çok yakan bunlardan öte Putperestliği kökünden Arabistan Yarımadasından silmiş Yüce Peygamberimizin ıslah ettiği  şimdiki Arabistan Pazarında malların tamamına yakını Made in Japan….Made in China…Çin ve Japon malı….Fethetmişler Arap Alemini….Hacıların namaz takkelerinin içinde bile Made in China ( Çin Malı) yazıyorsa Biz Arasat Meydanında Hz Muhammed’in yüzüne zor bakarız….Yeter artık kopsun bu kıyamet artık,,,ne Suriye’de ne, Irak’ta,,ne Myanmar’da Dünyanın dört bir yanında Müslümanların ve de dilsiz hayvanların kısacası zulüm gören tüm canlıların çığlıklarını duymak istemiyoruz artık…

Daha önceden de söylediğim gibi Kopsun bu kıyamet biran önce….Kopsun ki Emperyalistler ve onların mutlak itaatkar uzantıları hâk ile yeksan olsunlar…O zaman ben de deyim ki... “Yürü Bre Bolu Beyi Bu Cenk Amansız olacak...”

İŞTE O VİDEO

Editör: TE Bilisim