90 yılı Kerkük için yaşayan adam... 90 yılı Kerkük için yaşayan adam...
Adana'da otomobil hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişi adli mercilere sevk edildi. Otomobillerine kavuşmanın sevincini yaşayanlar polise teşekkür etti. Hırsızların bir otomobili çalma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Emniyet Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Bürosu ekipleri 7 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu, otomobil hırsızlığı yaptıkları belirlenen bir çeteyi çökertti. Bu arada çete üyelerinin çaldıkları 7 otomobil de sahiplerine teslim edildi. Çete üyelerinin araçları düz kontak yöntemiyle çaldıkları daha sonra ise plakasını değiştirip kiraladıkları belirlendi. Çete üyelerinden İdris U.'nun bir süre önce 20 kilogram esrar maddesi ile yakalanıp cezaevine gönderildiği ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Metin E., Murat A., Doğan N., Mehmet A., Cengiz K., Yusuf K., Murat B., Özkan E. ile Osman T. 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli hırsızlık' suçlamasıyla adli mercilere sevkedildi. Gözaltına alınanlardan biri '10 yıllık esnafım, bir kişiyle yaptığım telefon görüşmesinden dolayı gözaltına alındım.' diye bağırdı.

Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek hırsızların çaldığı otomobillerine kavuşan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı. Araç sahipleri polise teşekkür ederek, hırsızlara lanet yağdırdı. Polis, çete üyelerinin yakalanmasıyla yaşanan 16 hırsızlık olayının aydınlatıldığını bildirdi.

Editör: TE Bilisim