Fatih Çevik KORAY ÇALIŞKANI ZİYARET ETTİ Fatih Çevik KORAY ÇALIŞKANI ZİYARET ETTİ
 Ümraniye Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü, My City Otel'de düzenlediği bir programla yağmur, çamur demeden, çalışan gazetecilerin, meslekte yasadıkları zorlukları anlatan "Gazetecilerin Zor Anları" karma fotoğraf sergisi ile kutladı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile gazetecilerin birlikte açılışını yaptığı sergiye; Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, A Haber Yayın Yönetmeni Cengiz Er, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şaban Arslan, Ntv İstihbarat Müdürü Erdoğan Durna, Kanal A İstihbarat Müdürü Hüdaverdi Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, çeşitli gazete ve televizyon temsilcileri ve çalışan gazeteciler katildi. Kurdele kesme töreninin ardından programa katılan davetliler sergiyi gezdi. Program, davetliler verilen yemekte, sergide bulunan fotoğrafların da bulunduğu slayt gösterisi ile devam etti.

BAŞKAN HASAN CAN, “GAZETECİLER GÜNÜNÜZÜ TEBRİK EDERİM”

Programda konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Başkan Hasan Can “Anlamlı bir sergi. İnsanlara dünyanın ahvalinden haber yetiştirmeye çalışan gazetecilerin, haber niteliğindeki fotoğraflarında yaptıkları fedakarlığı görüyoruz. Hangi şartlarda görev yaptıklarını net bir şekilde gösteren fotoğraflar var. Bu mesleği icra ederken hayatını kaybeden gazetecilerimizi rahmet ile anıyor, çalışan gazetecilerimize de görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk Oran, bu sergiyi düzenleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine teşekkür etti. Oran “ Çalışan gazeteciler için çok az haber yapılıyor. Zor bir iş yaptığınızı biliyorum ama buradan tekrar gördükçe bir kez daha anlıyorum” dedi. Orhan, gazetecileri gününü kutlayarak konuşmalarına devam etti. Program Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk, gazeteciler; Aydın Baylan, Cüneyt Bitikçioğlu, Safiye Gören ve Dündar Batık’ın günün önemini ve anılarını paylaşmaları ile sona erdi. Sergi, hafta sonuna kadar Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezin’ de sergilenmeye devam edecek.

Editör: TE Bilisim