Tarih: 28 Mayıs 2015






DHA HABERİ:

Seher Kayıhan, Uşak'ta açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu geçerken bozkurt işareti yapınca gözaltına alındı.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Yönetim Kurulu Üyesi Seher Kayıhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunun geçtiği sırada bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle Cumhurbaşkanlığı koruma polisleri tarafından gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'ne götürülen Kayıhan, ifadesinin ardından sabah Cumhuriyet Savcılığı'na mevcutlu çıkarılmak üzere serbest bırakıldı.

Uşak Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra Uşak Bir Eylül Stadyumu'na Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile eşi Emine Erdoğan'la birlikte halkı selamlayarak hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurtuluş Mahallesi Cimcim Caddesi üzerindeki MHP Uşak İl Başkanlığı önünden geçtiği sırada, parti binasının camına çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bozkurt işareti yapan MHP Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Seher Kayıhan, apar topar parti binasına giren Cumhurbaşkanlığı koruma polislerini karşısında görünce şaşkına döndü.

Erdoğan'ı Bozkurt İşaretiyle Selamlayınca Gözaltına Alındı

Cumhurbaşkanı'na işaretle ve sözlü olarak hakaret ettiği iddia edilen Kayıhan, 3 koruma polisi tarafından Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayı haber alan MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt, parti yöneticileri ve çok sayıda partili Uşak Emniyet Müdürlüğü önüne geldi. Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde gözetim altına alınan Seher Kayıhan, ifadesinde, "Cumhurbaşkanını bozkurt işareti ile selamladım. Kendisi Uşak'a geleceği için belediye hizmetlerinin hızlandığını görünce de daha sık gelmesini istediğimi belirten bir konuşmada bulundum. Ancak, beni duymadı" dediğini aktardı.

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
Erdoğan'ı Bozkurt İşaretiyle Selamlayınca Gözaltına Alındı

Kayıhan, ifade vermesinin ardından yarın (perşembe) mevcutlu olarak savcılğa götürülmek üzere serbest bırakıldığını da söyledi. 2 saat sonra serbest bırakılan Kayıhan, çok sayıda partili tarafından alkışlarla karşılandı.

Erdoğan'ı Bozkurt İşaretiyle Selamlayınca Gözaltına Alındı

Haberin Videosu:

Editör: TE Bilisim