YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
Başkanlığa Hayır!!!

Tüm AKP'li arkadaşlarım ve Evet diyecek arkadaşlarım

Sadece bu sistemin,bu kadar fazla yetkinin sadece bir kişinin eline verildiğinde bundan 10 yıl sonra bu yetki eline geçen tarafından aleyhimize kullanılmayacağının ne garantisi var?

Örneğin 10 yıl sonra CHP-HDP birleşti AKP'de Tayyip Erdoğan artık yok diyelim. Liderlik çatışması var vs. (Hiç yabancı şeyler değil tecrübelerimize göre).

CHP-HDP koalisyonunun desteklediği Selahattin Demirtaş başkan oldu!!!(Tenkit etmek için değil sadece bir şeyi anlayalım) diyelim.

Bu yetkileri yarın herhangi birisinin kullandığını hayal edin. Mevcut sistemde Meclis Cumhurbaşkanını yargılama yetkisine sahip ve Denetim Mekanizması kör topal baskılara rağmen çalışıyor. Zaten bütün güç imkan hali hazırda varken bu yersiz gayreti anlamış değilim.

Bu enerjinin Ekonomi ve Teröre harcanması gerekir.

Burada verdiğim örnekte Eğer bir sistem kurulacaksa bu B kişisine geçtiğinde ülkemize zarar verecekse, ben bugünlük bir sistem istemiyorum.

Ben bu sistemi Öneren CHP veya başka bir parti de olsa asla kabul etmem. Çünkü bir kişinin siyasi sistemine bu ülkenin ihtiyacı yok.

Siz sadece Kemal Kılıçdaroğlu'nun istediği veya düşündüğü gibi yönetilmek ister misiniz? Avrupa'da her yer bu şekilde deyip kestirip atmayın. Avrupa seviyesine çıkalım ondan sonra konuşuruz. Siz de bu yetkileri sadece en sevmediğiniz siyasi lider tarafindan kullanıldığını düşünün ve ona göre hareket edin.

Selamlarımla...

Barış Sarıgül




Editör: TE Bilisim