YCHP’nin vekil aday listesi açıklandı. Seçmen büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İhanete uğramışlık duygusu yaşadı. Ali Dibo lakaplı Sadullah Ergin YCHP’den Çankaya vekil adayı oldu. Yani, seçilmesi garantı bir yerden aday yapıldı. İnsan şu ismi seçmenin önüne koymaya utanır.

Ergin 2009-2013 yılları arasında AKP’de Adalet(!) Bakanlığı yaptı. Bu süreç Ergenekon, Balyoz ve türevi kumpas davaların kurgulandığı süreçtir. Askerler fuhuş ve casusluk gibi aşağılayıcı iftiralarla derdest edildi. Onur intiharları yaşandı. Fetullahçıların hedefi olan efsane MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu 2011 yılında Ergin Adaletsiz Bakan olduğu zaman esir alındığı Silivri zindanında öl(dürül)dü.

Ordunun namusu olan kozmik odaya Sadullah Ergin döneminde girildi. Ordunun savaş sırları, olası bir savaş  durumunda görev alacak sivillerin adları, gömülen silahların yerleri, Yunanistan ile savaş durumu için hazırlanan savaş planları, yabancı istihbaratlar ve terör örgütleri içine yerleştirilen istihbarat elemanlarının adı alındı ve CİA ile Yunanistan’a servis edildi.

Ergin döneminde Habur çadır mahkemesi kuruldu. Hakim şüpheli PKK’lıların ayağına gitti. PKK’lılar incinmesin diye çadır mahkemesine Türk bayrağı ve Atatürk resmi asılmadı. Habur’a büyük bir gösteri ile muzaffer komutan gibi giren PKK’lılar “pişman değiliz” dediler ama hakim “pişmanlar” diyerek beraat kararı verdi.  O hakim şimdi FETÖ’den Silivri’de hapiste yatıyor.

Türk Milletini, Ordusunu ve yargısını aşağılatan Saadettin Ergin’i aday yapmak demek;

Ergenekon, Balyoz ve türevi kumpasları meşrulaştırmak, Kozmik oda casusluk faaliyetlerini onaylamak,Türk Milletinin aşağılandığı, devletin diz çöktürüldüğü  açılım ihaneti ve Çadır Mahkemesi ihanetini sahiplenmek, meşrulaştırmak demektir.

Sadullah Ergin “vatana ihanet” suçuyla yargı önüne çıkartılması gereken bir isimdir.

***       ***        ***

F-CİA tarafından kumpasların basın ayağı olarak kurulan paçavra Taraf Gazetesi yazarı, açılımcı, Kemalizm ırkçı ve dışlayıcı diye açıklama yapan Yüksel Taşkın İzmir 1. Bölge 1. Sıra vekil adayı yapıldı.

***        ***         ***

Türk askerine çocuk katili, Atatürkçülere faşist diyen, F-CİA medyasına yapılan operasyonu eleştiren Hacer FOGGO da  İzmir 2. Bölge 8. Sıra vekil adayı yapıldı.

Daha birçok FETÖCÜ isim aday yapıldı. Deva Partisinin, Gelecek Partisinin oy oranı ne ki bu kadar kontenjan verildi? Anlaşılan o ki, YCHP Ulusalcı ve Atatürkçü seçmenin oyunu istemiyor. KK Babacan ve Davutoğlu’nu CHP’ye iliştiren “hamili kart sahibinin adını” açıklasa iyi olur(!)..

Küreselci çetelerin tavsiyesi olduğu çok açık değil mi?

İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!

Bu sabıkalı isimlerin partisinin mecliste kritik kararlarda AKP ile iş birliği yapmayacağını kim garanti edebilir??

Türk Milletini “kırk katır mı, kırk satır mı” seçeneği arasına sıkıştırmak, İHANETTE ORTAKLIK DEMEKTİR! Erdoğan’a seçim hediye etmek demektir. Çünkü Erdoğan ancak muhalefet izin verirse seçimi kazanabilir. Bu gerçeği artık biliyoruz.

Türk Milleti Türkün olmadığı yeşil bölücü ve gerici ittifakla, kırmızı-yeşil-mor-bukalemun ittifaktan birini seçmek zorunda değildir.

Aday listeniz ve ittifak ortaklarınız göz önüne alınırsa;

Vaad ettiğiniz bahar da “YALANCI BAHAR” oldu.

Çocukluğumda bizim o tarafta bir yolcu otobüsü ile asit yüklü tanker çarpışmıştı. Çarpışmadan sonra yolcu otobüsü yanmaya başlar. Tanker devrilmiş, asit boşalarak bir gölcük oluşturmuş. Yanmaktan kurtulmak için can havli ile dışarı fırlayan yolcular fark edemediği asit gölcüğüne atlar ve erir. İki ittifak bana bu kazayı hatırlattı. Otobüste kalırsan yanarak öleceksin. Su diye asit ölpecine atlarsan eriyerek öleceksin.

Anadolu’da Türk varlığına son verme projesini (bir sevgili arkadaşımın yorumladığı gibi) iki büyük ittifakın farklı etiketler altında satışa sunduğunu görüyoruz.

Emperyalizmin izlediği bir yol vardır. Esen rüzgar önünde durulmayacağını bildiğinden yelkenini rüzgar yönünde şişirir ama kendi istediği limana demirler.

Türk Milleti AKP tarafından;

“Fakr-ü zaruret içinde, harap ve bitap düşürülmüştür”. Yoksulluğa ve umutsuzluğa sürüklenmiş Türk Milletinin bir çıkış kapısı arayışını Emperyalist hedefler için fırsata çevirmek kimsenin haddi değildir!

Türk Milleti eninde sonunda bütün Türk düşmanı, emperyalizmin aparatları ile mücadele etmek zorunda kalacaktır. O gün hepiniz korkun!

Türk Milleti;

İngiliz ve Ermeni Taşnak örgütü ile işbirliği yapan Seyit Rıza ile İngiliz işbirlikçisi Şeyh Sait-İskilipli Atıf arasına sıkışmayacaktır. Türk Milletinin olmadığı hiçbir yerde Türkler piyon olmayacaktır.

KABUL ETMİYORUZ! Dün bu rezilliklerin karşısında nasıl eğilmeden, yalpa yapmadan durduysak, gene duracağız, hatırlatırız.!

Zahide Uçar / Azim ve Karar, 10. 04. 2023

Editör: Kerim Öztürk