Giresun’da 4-6 Kasım 2022 tarihinde yapılan Aydınlar Ocakları 50.Şura toplantısına katılmak için toplu olarak Anadolu Jet’ten bilet almıştık.

Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına

4 Kasım 2022 tarihli ve uçuş saatimiz 8:50 olan uçuşumuz önce 7:30’a alındı ve mutlaka değişikliği teyit etmemiz, aksi halde seyahat edemeyeceğimiz bildirildi. Bir hafta sonra uçuş saatinin 7:30’dan 5:30’a alındığını öğrendik. Herkes programını 8:50’ye göre yapmıştı. Hava alanına ulaşımız önemli bir sorun oldu. 05.30 için en geç 03.30 da evden çıkmak zorunda kaldık. Üstelik bu saatlerde hiç bir toplu taşıma yoktu.

İki defa uçuş saatinin değişmesi hem yolcuya saygısızlıktır; hem de onu zor durumda bırakmaktır. Yolcuya saygısızlık şirket olarak kendi kendinize de saygısızlıktır. Sizler ciddiye alınan ve sıradan bir havayolu şirketi değilsiniz. Bu gayri ciddi değişiklikler için gönderdiğiniz mesajlarda ne bir özür, ne de gerekçe bile belirtilmemiştir. Yolcu kimsenin oyuncağı değildir. Sizleri biraz ciddiyete ve yolcuya saygılı olmaya davet etmek zorunda kaldığım için üzgünüm. Belki yanlışlarınızı düzeltirsiniz.

Prof.Dr.Mustafa Ersen Erkal

Editör: Kerim Öztürk