Bayrak Şairi Arif Nihat Asya diyor ki : " Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü  kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,  ışık ışık, dalga dalga bayrağım! Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım."

Cumhuriyet Dönemi Türk şiirinin önemli temsilcilerinden, Türklük ve Vatan aşkı ile şiirler yazan, edebiyatımızda " Bayrak Şairi " olarak tanınan, muhtelif şehirlerde uzun yıllar edebiyat öğretmenliği yapan, bir dönem  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekili olarak görev yapan, bayrağa olan duygularını en iyi şekilde şiirle ifade eden, şiirleri ve yazılarıyla Türk Edebiyatı'na altın harflerle adını yazdıran, " Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor, Bayrak, Süleymaniye, Fetih Davulları,  Top Sesleri, Kökler ve Dallar, Kubbeler " isimli önemli şiirlerin yazarı, Babıali'de Yeni İstanbul ve Sabah gazetelerinde yazılar yazan Bayrak Şairi Arif Nihat Asya'yı vefatının 48. Yılında ( 5 Ocak 1975 ) saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhu şad, mekânı Cennet olsun.

MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!

AYDINLAR OCAĞI GENEL MERKEZİ

Editör: Kerim Öztürk