Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Adem Çakıcı saat 20.30 sıralarında, kendi kullandığı otomobili ile Cevizlibağ'da giderken, başka bir arabadan çapraz ateşe tutuldu.
Adem Çakıcı, saldırıdan hafif şekilde yaralanarak kurtuldu. Çakıcı, kendi imkanları ile İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Cerrahi Servisi'ne gitti. Sağ ayağından yaralandığı anlaşılan Adem Çakıcı'nın burada tedavi altına alındığı kaydedildi.
Alaattin Çakıcı’nın da baş danışmanı olarak bilinen Gazeteci Ferhat Aydoğan kendi sosyal medya hesabı Twitter’dan gece vakti olayla ilgili paylaşımda bulundu.
İşte o paylaşım ; 
“Alaattin Çakıcı ile Adem Çakıcı amca oğludur.2017 den berri bütün akrabalık bağları kesilmiş.2017 de vurulmasından dolayı Anadolu adliyesinde 17 yıl ceza almıştır.İstinaf Mahkemesi cezayı onaylayıp yargıtaya göndermiştir.Bugün uğradığı silahlı saldırıda basın yayın organları yeğeni yazmaktadır.Soyadının dışında hiç bir organik bağı yoktur.”
Alaattin Çakıcı, yeğeni Adem Çakıcı'yı öldürtmeye azmettirmeye teşebbüs suçundan 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Çakıcı'nın cezasında herhangi bir indirime gitmeyen mahkeme, Çakıcı'nın, dosya kapsamında birden çok silahla tehdit suçuna azmettirme, akrabası Yıldırım Çakıcı'nın da aralarında bulunduğu birden çok kişiyi silahla yaralama suçuna azmettirme, çok sayıda silahla yağma suçuna azmettirme suçlarından beraatine karar verdi

youtu.be/ZxNAbHBKnGM

Editör: TE Bilisim