Türkiye çapında yaklaşık 29 ilde yer alan seçili bölgelerde 400'den fazla depo ile kullanıcılara hizmet veren Getir, 15 Kasım pazartesi günü itibariyle Gümüşhane’de hizmet vermeye başladı.

Genç girişimciler Kazım Aydın ve Mustafa Karakelle (Aykar Gıda Pazarlama Dağıtım) girişiminde kurulan Getir, cep telefonlarına kurulan uygulama ile verilen siparişlerin 10 dakika içerisinde adreslerinde olması amaçlanıyor.

Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti

Binlerce ürünü dakikalar içinde kapıya getiren Getir, Gümüşhane halkının hayatını kolaylaştırmak için harekete geçti. Getir uygulamasını Android, iOS ve Huawei cihazlarına indirerek dışarı çıkmadan online alışveriş yapılabilecek. Getir, dakikalar içinde teslimat, canlı sipariş desteği, dijital ve kapıda ödeme seçenekleri ile hizmet verecek.

Getir’i Gümüşhane’ye getiren genç girişimcilerden Mustafa KARAKELLE, toplam 3 personel ve 2 kuryeyle 10 dakikada istenilen ürünlerin evlere getirileceğini belirterek, “Getir hizmetini Gümüşhane kent merkezindeki kendi depomuzdan kendi ürün ağımızla hizmet vereceğiz. Sistemde görünen bütün ürünler stoğumuzda var her geçen gün çeşit sayısını artıracağız. Hergün 08.00-22.00 saatleri arasında hizmet vereceğiz” diye konuştu.

2015 yılının Temmuz ayında hizmet vermeye başlayan hızlı teslimat şirketi Getir, kullanıcıların süpermarket fiyatlarında dondurmadan iPhone şarj cihazlarına, kedi mamasından diş macununa kadar çok geniş yelpazede ürün sipariş etmelerini sağlıyor. Hem de 10 dakikada!

Editör: TE Bilisim