Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Adana ve birçok ili etkileyen depremin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada, ülkesine dönen Suriyeli sayısının 20 bini geçtiğini duyurdu. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen bu paylaşıma kayıtsız kalamadı.

Gülben Ergen yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“5 milyon eksi 20 bin… Allah’ım yollarını açık, kaderlerini güzel eylesin. Bizim ülkemiz yangın yeri… Biz bize yetmeye çalışıyoruz. Kucak açma süremiz dolmuş olsun lütfen. Yapacağımızın en değerlisini yaptık. Buraya kadar diyelim artık. Kapatalım kapılarımızı, yaralarımızı saralım.”

HULUSİ AKAR NE DEMİŞTİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Türkiye'ye sığınmacı akını geldiği iddiasıyla ilgili yaptığı açıklamada: "Asrın felaketinin ardından Türkiye'ye Suriye'den sığınmacı akınının olduğu iddiaları gerçek dışı. Tek yönlü olarak Türkiye'den Suriye'ye doğru evlerine ve topraklarına dönen Suriyeli vatandaşlar var. Şu anda bu rakam 20 bini geçti" dedi.

Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı

Editör: Kerim Öztürk