CHP, SAADET, DEVA, GELECEK partililerin İYİ partiye “aslında milliyetçilere“ gösterdikleri “sahte iltifat” ve “gülücük atma” dönemi sona erdi.. Hepiciği birden fabrika ayarlarına döndüler. 

Sorulması gereken çok soru, bilinmesi gereken çok konu var.

Açık ve net olan “büyük oyun kurucu” tarafından “Türk milliyetçiliğinin” tasfiye sürecinin başlatılmasıdır. İYİ partinin yerine uzun süredir el altından görüştükleri HDP’nin gizli ortak olarak değerlendirilmesidir.

Oyun içinde oyunda figüran rollerini üstlenen CHP'deki “perde gerisi gayrı milli mezhepçi-sosyalistler” kısmen de olsa rollerini oynadılar. "HDP siz seçimi alamayız dediler. İyi parti olduğu sürece HDP’nin oyunu alamayız dediler. Milliyetçiler KIlıçdaroğ’luna oy vermez dediler." Dört minikte koltuk davasına buna balıklama atladılar.  Şimdi sırada AKP deki gayri milli nurcu-İslâmcılar var. Onlarda yarın bir gün “doğudaki ‘meleler’ MHP varsa biz yokuz diyorlar” derlerse hiç şaşırmayın. Şaşırdık mı? Ben hiç şaşırmadım.. Bana göre “malumun ilanı”..

Tek tabanca reis efendi de seçimi garantilesin. O da anında birilerini kadro dışı bırakır. Yeni transferlerle yeni bir kadro oluşturur.. 

Unutmadan; Kılıçdaroğlu da artık BOZKURT işareti yapmaz… Ülkücülerin adını da ağzına almaz.

Turhan Çömez: Diyanet halktan topladığı 1 milyar lirayı İngilizlere vermiş Turhan Çömez: Diyanet halktan topladığı 1 milyar lirayı İngilizlere vermiş

Son cümle.. Bizlerde birbirimizi yemeye, sen-ben kavgasını sürdürmeye devam edelim.. Böylece süreci hızlandıralım.. Olur mu…

Bülent Vedat Aydemir

Editör: Kerim Öztürk