Kıymetli Türk Gençleri
İçinde bulunduğumuz 2020 yılından korona salgın ortamından kimin sağ olarak çıkacağı belli değil. Bu düşünceyle elimdeki Türk Tarihine ait belgeleri sizlere ulaştırmak istedim. Doğu Türkistan’dan Kosova’ya kadar Türk coğrafyasında kendi topraklarında yaşayan Türk gençleri ve dünyanın neresinde olursa olsun kendini Türk hissedenler, umuyorum ki sizlerin içinden ''Türk dili ve tarihi '' davasını kucaklayacak ve sahiplenecekler olacaktır. 
Oktay Sinanoğlu 80 yaşında 2015’de uçmağa vardı. Kazım Mirşan 97 yaşında 2016’da uçmağa vardı. Orhan Türkdoğan bugün 95 yaşında ve 41 inci kitabını yazıyor. Türk Milliyetçilerinin aksakallı önderi İskender Öksüz 75 yaşında ve her gün yazıyor…v.b. daha birçok değerli insanımız bu davaya hizmet etmekte. Ben de 70 yaşındayım onların başlattığı Türklük ateşi sönmesin diye nefesimin yettiği kadar ateşe üflemeye çalıştım. Türklük davasına sahip çıkacak Türk gençleri, Türk dili ve tarihi konusundaki videolarımı sizlere ulaştırmak istedim. Kitaplar bulunur ama internette olanlara güven olmaz, sizlerde bu belgeler bulunsun istedim.
Türk Milleti olarak gelecekte de var olmamız Türkçe dilimize ve tarihimize sahip çıkmamıza bağlıdır. Bu görev Türk Gençlerinindir.
YouTube da ''Line Tv Türk dili ve tarihi'' ne girerek 2018-2019 ve 2020 yıllarına ait 80 kadar değerli dava adamlarımızla yaptığım videoları izleyebilirsiniz. Ayrıca:
https://youtu.be/9psMDN8hJJQ Kazım Mirşan Belgeseli
https://youtu.be/W5mL5xuN6bE Kazım Mirşan 10 Mart 2018 
https://youtu.be/w2Ibh1AO-AM 3Mayıs 2012 Erzurum https://youtu.be/fdao1fOJj0E 4 Aralık 2008 YediTepe Üniversitesi https://youtu.be/tIm8qTsgGjs 13 Haziran 2014 Hulki Cevizoğlu https://youtu.be/v75HCvw2kIc Hulki https://www.youtube.com/watch?v=2ruraFnJWSw Küçük Irmak Prensesi
Saygılarımla 

Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?


Turgay Tüfekçioğlu

Editör: Kerim Öztürk