Rahmetli Alparslan Türkeş yeni tahliye olmuştu..Ankara kurtuluş semtinde İbrahim diye sevdigimiz bir dostumuzun evinde yer sofrasında yemek yiyoruz..lokman abbasoglu yılmaz saka ve diger bazı arkadaşlarımız var..

-Efendim dedim.bu güne kadar ülkücüler içerisinde hain çıktımı?                                                          Durdu..tek tek sofradakilerin gözlerine baktı...tebessüm etti.gözlerinin içi gülerek:                                         -Oglum.arkadaşlarımız içerisinde köşesine çekilenler olmuştur.ticarete atılanlar olmuştur.başka partilere gidenler olmuştur.Ancak..Allaha şükürler olsunki hain çıkmamıştır...7 den 70 e bütün arkadaşlarımız emsalsiz bir direnç göstermişlerdir..Tabii zor günler her insanda farklı sıkıntıların oluşmasına sebep olabilir..onları da hoş görmek gerekir..hamdosun Türk Milliyetçileri içerisinde hain çıkmamıştır. Korkanlar olmuştur.Vefazızlık gösterenler olmuştur.İyi günlerde yanımızda olanlar ,Zor ve dar günlerimizde yanımızda gözükmek istememişlerdir..dedi ve uzun uzun oradakilerin sorularını cevaplandırdı.Hiç merak etmeyin ..Bugün yanımızdan kaçanlar nimet bölüşümünde en önde olurlar.Bu günler çabuk unutulur. Türk Milletinin karakteristik yapısı böyledir.Kendisine yapılan kötülükleri çabuk unutmasıdır. Sizler bu günleri unutmayın. Birbirinize güvenin ve sahip çıkın.Ahde vefa gösterin.Bilirsinizki vefasızlık En hafif deyimiyle  iman eksikligidir Gaflet içerisinde olmayın.Sizlerin de arasına sızan ajanlar mutlaka olacaktır. Onlara karşı dikkatli olun.

Türk milliyetçileri artık birbirleriyle ugraşmayı bırakmalıdır..kırıcı öfke ve kin dolu sözlerden uzak durmalıdır..öfkemizi kontrol altına almalıyız.ve Türkiyenin gelecegi için birbirimizi kusurlarımızla sevmeliyiz..Tıpkı batılı devletler gibi ..ingilizler gibi fransızlar gibi Türk yurdunu etnik gruplara ayırarak yok etmege çalışanlara karşı bir olmalıyız..Ne yazıkki Türkiye de Kuran deyip Kuran surelerine bile utanmadan yanlış anlamlar verip insanlarızı süfli emellerine alet edenler var.Ne yazıkki Türkiyede dinin şemsiyesi altında bölücülük ve resmen ırkçılık yapanlar var..36 etnik gruptan bahseden bu ırkçı zihniyet Türk Milliyetçilerini sindirmege çalışmaktadırlar..ne yazıkki rüşveti bagış diyerek yasal hale getirenler var..Türk Milletinden topladıkları vergilerle insanımızı sadaka vererek köleleştirenler var..Ne yazıkki adil olmayanlar adaletten şikayetçi..Ne yazıkki hırsızlar davacı olmuş .magdur rölünde..yavuz hırsız laf kalabalıgı ile ev sahibini bastırır hale gelmiş.Ne Mutlu Türküm Diyeneler Türküm demeye çekinir hale gelmiş.Geçmişte bazı devşirme sadrazamların .....etrak-ı bi idrak olrak aşagıladıkları Türk Milleti
ni aynı devşirme zihniyet fethettikleri bu topraklarda silip atmak istiyorlar..Ar kalmamış haya yok olmuş..her yerde her kanalda boy gösteren kemikçiler yalana yalana alkış tutuyorlar..Beyinleri ipotek altına alınmış köle ruhlu insanlar muhabbet bülbülleri insanlara yalan yanlış hikayeler anlatarak yolsuzlukları kapatma yarışındalar..

Ey vatan evlatlar.. 

Ey Türkoglu Türkler..

Ey bu ülkede beraber yaşadıgımız kardeşlerim..

Müslüman uyanık olur..sorar .sorgular..her söylenen sözden hikmet aramak zavallıların işi oldugunu bilir..

İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı

Kibirli ve kindar insanlara dikkat edin..en büyük kibir sahibinin şeytan olgunu unutmayın.şeytansa cehemdedir..onlar kibirlerinde ve kinlerinde mutlaka bogulacaktırlar..                                                                                                                                                       
İslama bayraktarlık  yapmış..Türk milletine onun degerlerine sahip çıkın.

Türke düşmanlık yapıp onun ismini bu toraklarda silmek isteyen çıfıtlar mutlaka Allahın gazabına ugrayacaktır buna inanın .

Dr. Bahattin Ergezer       

Editör: Kerim Öztürk